Miért bámulnak állandóan a kisbabák?
Akármikor találkozok utcán egy kismamával, a babája mindig bámul egyfolytában megállás nélkül, ha rokonságba megyünk ahol van kisebb gyerek, 3 év alatti, azok mindig az ölembe másznának, többiekkel nem foglalkoznak, pedig én annyira nem szeretem őket, vagyis inkább félek tőlük:D.
Ma is mentem az utcán, előttem tolta az ikreit egy kismama, én mögöttük mentem és végig bámult a kissrác, olyan fél éves lehetett, és tudom ez most viccesnek fog hatni -nem az- de már rámjött a sírás, elég depressziós időszakom van, és olyan érzésem volt mintha belém látna, kajak majdnem elsírtam magam 22 éves férfi létemre az utcán.
Vagy ez nem is olyan nagy dolog, mindenkit bámulnak?
velem is ez a helyzet a gyerekek,és állatok annyira imádnak,hogy odajönnek hozzám,a gyerekek neki állnak beszélgetni a kisebbek csak mosolyognak,az állatok is nagyon szeretnek,főleg a kutyák
22L
talán azért bámulnak, mert a gyerekek az érzékszerveiken keresztül ismerik meg a világot!
De,hogy ezen elbőgd magad.... nem vicces igazad van, hanem röhej.
5-ös válaszoló,lehet,hogy neked ez röhej,de nem gondolod,hogy a kérdező nem jókedvéből érez így,nem hiszem,hogy neki is ennyire vicces.
Kérdező,nem vagy véletlen szocfóbos? Bocs az offért,de abból,amit leírtál,ez jutott eszembe.
én se azért sírtam mert néz.
nem mondanám hogy szocfóbos lennék, inkább tényleg csak depressziós, és valahogy olyan furán (legalábbis úgy éreztem) nézett rám az a baba, és v 3-4 percig folyamtosan, cask olyan érzésem volt mintha tudná mik történtek velem, ezért jött rám a sírás.
Nem azért mert félek a babáktól, vagy attól ha bámulnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!