Miért ilyen elfoglalt minden babázós kismama állandóan, ti is nagyon elfoglaltak vagytok?
Én is ebben a helyzetben vagyok. Bár minket nem vesz körül olyan sok babás ismerős, azért akad 1-2. Azaz ők most várják, az egyik félidős kismama, a másik jövő hónapban szül, de én kismamaként tuti örültem volna, ha van egy anyuka a közelemben, és babázhatok néha. Amolyan "begyakorlásnak" is jó. De fura mód, egyik sem ér rá. :) Pedig mindketten otthon vannak, nem dolgoznak már.
Van egy barátnőm, aki 1 hónapja szült, ő azt mondta, még vár 2-3 hetet, hogy a kisfia felerősödjön picit, aztán könnyebb lesz csavarogni, összejárni. Ő az egyetlen, akiben biztos vagyok, hogy ha alkalmanként is, de fogunk találkozni.
Azok a barátaim, akiknek még nincs családjuk, a legelfoglaltabbak. Elfoglalja őket a sok buli. :) De hát ez van.
Azt mondjuk nagyon sajnálom, hogy soha nincs társaságunk, én is társasági ember vagyok. Azaz lennék. :) Jó lenne anyukákkal is barátkozni, de úgy veszem észre, sokan nem nagyon hajlanak erre. Pedig a babáknak és az anyukáknak is jót tenne.
amúgy én is tanulok is, sokszor nem is érek rá a vizsgaidőszak miatt, de azért olyankor is szakítanék időt. és engem sem csak a baba téma érdekel, hanem bármi más is, csak a babák legalább okot adnának arra, hogy találkozzunk. mi a férjemmel még házibuliba is szoktuk vinni, csak én is mehessek, van hogy az ölemben alszik el szegény, de legalább én is ott vagyok a többiekkel ha csak pár órára is.
Mi a 12. ker-ben lakunk, de a 3.-ban is szoktunk járni, meg közel a belváros is.
Nekem 7 hónapos a lányom de alig érek rá , ez sem a legjobb ,kötetlenebb programoknak jobban örülnék.
Tehát el tudom képzelni hogy sosem érnek rá.
De Ti miért nem jártok baba közösségbe,babaúszni, zenés foglalkozásra,tornára ? Ott tuti nem lennétek egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!