Miért ilyen elfoglalt minden babázós kismama állandóan, ti is nagyon elfoglaltak vagytok?
Azok az anyák, akik nem érnek rá soha semmire, majd pár év múlva jönnek rá, hogy a barátaik szépen lassan elszállingóztak mellőlük, és egyedül maradtak. Mert egy idő után megunja az ember, hogy keresse őket, hisz úgysem érnek rá soha, még 2 percük sincs.
Egy baba nem azt jelenti, hogy el kell zárni magát az embernek a világtól, a barátaitól. Persze, fontos elintézni a dolgokat, házimunkát, stb. De heteken át rá nem érni.. És itt nem fél napos programokra gondolok, csak mondjuk egy kávéra a barátnőkkel. 1 óra, és valljuk be, néha napján - akármennyire is szeretjük a gyerekünket - baromira jól tud esni.
Tudod, vannak akik akarják, és meg is oldják. És vannak a baromi elfoglaltak. Mindkét fél ugyanazt csinálja nap mint nap, csak az egyiknek van hajlandósága a társaságra, a másiknak meg könnyebb ráfogni az elfoglaltságra. Ilyen egyszerű.
Kb a babám fél éves koráig én nem vágytam senki társaságára, pedig ráértem volna. Szerencsémre a barátnőm kitartó volt, és azóta rendszeresen találkozunk. :)
Aki azt írta, hogy vállalkozásban dolgozik, tanul is, és a háztartás is rendben van, HOGY CSINÁLJA???? :) Leírnád???
Egy újabb ellentmondás: ennyi teendő mellett hogy jut idő a gyerekre? Tanulás, háztartás, munka..
Attól, hogy rábízod apukára 1 órára, vagy nagymamára, nem más neveli.
Nekem sincs segítségem, én is egyedül csinálok mindent, a férjem sokat dolgozik, mellette tanul. Mégis alkalmankét kerítek időt rá, hogy ne zakkanjak bele ebbe a mindennapi szürkeségbe. Mert szerintem hosszútávon ez nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!