Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babadnak valasztanal olyan...

Babadnak valasztanal olyan keresztszulot, aki nem akar gyereket soha a jovoben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 10:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi az oka annak, hogy nem akar gyereket.

Ha azért, mert nem szereti a gyerekeket,nem tud velük mit kezdeni, akkor nem.

Ha egyéb okból (pl.egészségügyi ok), akkor minden további nélkül igen!

2012. márc. 12. 10:43
 2/14 A kérdező kommentje:
azert,mert onzo,azt mondta,hogy nem akar 24 oraban egy gyereket,max.1-2 orara tudna elkepzelni,mondta,hogy jo vissza adni utana..paromnak nincs mas rokona csak ok,enyemek kizarva
2012. márc. 12. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne válassz,én sem szeretnék és nem vállalnám el.

Válassz olyat,aki biztosan szeretné a gyereket.

2012. márc. 12. 10:47
 4/14 A kérdező kommentje:
a kutyait bolondulasig szereti...ha babammal van,akkor bohockodik neki,de ennyi,ezt o mondta,amit elobb irtam..
 5/14 anonim ***** válasza:
Keresztszülő nem csak rokon lehet egyébként.
 6/14 A kérdező kommentje:
masodik kerdezo,miert nem akarsz gyereket?
2012. márc. 12. 10:48
 7/14 A kérdező kommentje:
ja,es orult neki,amikor megkertuk ra,hogy legyen nagyszulo..a ferje szeretne,o nem....ezt csak most tudtam meg tegnap,hogy nem akar gyereket..
2012. márc. 12. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem értem,örült neki,a férje szeretné,ő meg nem?:O

Akkor minek örült?

Ez egy elég összetett dolog,sok oldala van.Először is,hogy én egyszülővel nőttem fel.Apám lelécelt,anyámra hagyott.Tudom,hogy ez velem is lazán megtörténhet,márpedig nekem semmi kedvem egyedül maradni egy gyerekkel,végigszenvedni azt,amit anyámnak kellett.Anyagi dolgok,időhiány,"nevelőapák",más vigyázott rám,egyebek...

Tulajdonképpen sosem bíznék annyira egy férfiben,hogy elhiggyem,ő is akar gyereket és ott lesz velem végig.

Úgy vállalnék csak gyereket,ha biztosra tudom,hogy minden feltételem megvan ahhoz,hogy felneveljem,egyedül.Lakás,pénz,tartalék pénz,extra tartalék pénz:)Mire megteremtem ezeket a feltételeket 40-45 körül leszek,akkor meg már nem fogok elkezdeni gyerekezni.

Másfelelől viszont a legtöbb kisgyerek idegesít.Éles hang,rikácsolás,ordítás,hiszti,90%-uk neveletlen ezt nap mint nap látom,utazásaim közben.Persze ez nem az ő hibájuk...

Bocsánat a hosszú és unalmas magyarázatért:)

2012. márc. 12. 11:16
 9/14 anonim ***** válasza:

első vagyok. ezek szerint már megkértétek és utólag derült ki, hogy nem akar?

nem tudom...nehéz kérdés...

amúgy nem csak rokont lehet választani.

mi mondjuk mindenképp a családból akartunk. több jó barátunk van, akik akár szóba is jöhettek volna, de aztán úgy döntöttünk, legyen a családból. két lehetőség volt, mindkét helyen vannak gyerekek. az egyik helyen sokszor éreztem azt, hogy teher a gyerek, sokszor hallottam, nem kellett volna második, stb...ezért egyértelmű volt, hogy őket semmiképp, hiszen a saját gyerekük is teher számukra.

jól gondoljátok meg, hiszen életre szóló választás!

2012. márc. 12. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha sajátot nem szeretne, de a keresztszülőséget szívesen elvállalná, és miért ne?Nem mindenki alkalmas a gyereknevelésre, ha ő ezt tudja magáról és belátja szerintem van olyan értelmes, hogy ha a tiédre tud egy órát vigyázni ha úgy alakul. Nem neki kell felnevelnie, és lemondani dolgokról. Szerintem ez nem kizáró ok, és még az is lehet hogy ha többet van a piciddel meg jön a kedve a gyerekvállaláshoz.
2012. márc. 12. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!