Babadnak valasztanal olyan keresztszulot, aki nem akar gyereket soha a jovoben?
Attól függ, mi az oka annak, hogy nem akar gyereket.
Ha azért, mert nem szereti a gyerekeket,nem tud velük mit kezdeni, akkor nem.
Ha egyéb okból (pl.egészségügyi ok), akkor minden további nélkül igen!
Szerintem ne válassz,én sem szeretnék és nem vállalnám el.
Válassz olyat,aki biztosan szeretné a gyereket.
Nem értem,örült neki,a férje szeretné,ő meg nem?:O
Akkor minek örült?
Ez egy elég összetett dolog,sok oldala van.Először is,hogy én egyszülővel nőttem fel.Apám lelécelt,anyámra hagyott.Tudom,hogy ez velem is lazán megtörténhet,márpedig nekem semmi kedvem egyedül maradni egy gyerekkel,végigszenvedni azt,amit anyámnak kellett.Anyagi dolgok,időhiány,"nevelőapák",más vigyázott rám,egyebek...
Tulajdonképpen sosem bíznék annyira egy férfiben,hogy elhiggyem,ő is akar gyereket és ott lesz velem végig.
Úgy vállalnék csak gyereket,ha biztosra tudom,hogy minden feltételem megvan ahhoz,hogy felneveljem,egyedül.Lakás,pénz,tartalék pénz,extra tartalék pénz:)Mire megteremtem ezeket a feltételeket 40-45 körül leszek,akkor meg már nem fogok elkezdeni gyerekezni.
Másfelelől viszont a legtöbb kisgyerek idegesít.Éles hang,rikácsolás,ordítás,hiszti,90%-uk neveletlen ezt nap mint nap látom,utazásaim közben.Persze ez nem az ő hibájuk...
Bocsánat a hosszú és unalmas magyarázatért:)
első vagyok. ezek szerint már megkértétek és utólag derült ki, hogy nem akar?
nem tudom...nehéz kérdés...
amúgy nem csak rokont lehet választani.
mi mondjuk mindenképp a családból akartunk. több jó barátunk van, akik akár szóba is jöhettek volna, de aztán úgy döntöttünk, legyen a családból. két lehetőség volt, mindkét helyen vannak gyerekek. az egyik helyen sokszor éreztem azt, hogy teher a gyerek, sokszor hallottam, nem kellett volna második, stb...ezért egyértelmű volt, hogy őket semmiképp, hiszen a saját gyerekük is teher számukra.
jól gondoljátok meg, hiszen életre szóló választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!