A barátnöm 34 éves és nem akar gyereket szülni. Soha. Szeretem öt. Vélemények?
Elfogadom,bár nem értek vele egyet!
Ha szereted elfogadod. Te szeretnél gyereket? Ha igen inkább keress más partnert hozzá!
Ha egy véleményen vagytok, akkor mindegy, hogy akar-e babát vagy sem. Ha viszont te szeretnél, akkor később lehet rájössz nem jó neked gyerek nélkül.
Én megértem, ha valaki nem akar szülni, viszont most már hogy van egy babám, tudom, hogy milyen szép élményekről marad le. De nem ítélem el, szíve joga, ha nem szül.
elsö válaszadó nem a témához szólt hozzá. itt nem arról van szó, hogy ha a barátnöm szülne, akkor ütné-verné a gyerekét, és nem is azért nem akar, mert erre készül. haszontalan a válaszod.
második, elfogad, de nem értesz vele egyet. szerintem a barátnöm se sokmindennel, ami te teszel... ez nem egyetértés vkérdése, hanem kedv kérdése, hogy valaki akar-e gyereket, vagy sem, nem vagyunk egyformák.
a további 2 válaszadó értelmes. köszi nektek.
Amíg nem okoz konfliktust addig nincs baj. Most még te sem szeretnél és ő sem...lehet, hogy valamelyikőtök változni fog és akkor ráértek gondolkodni, hogyan tovább. Az anyaság utáni vágy jöhet ám villámcsapás szerűen is. Ha majd elkezd zavarni, hogy nincs gyereked és a párod még mindig nem akar akkor szerintem meg tudjátok beszélni a hogyantovábbot.
Addig meg élvezzétek egymás társaságát és a gyerekmentes nyugalmat. Bár nekem 2 van és imádom őket, simán el tudom képzelni, hogy más másban látja az élete kiteljesedését.
Az meg, hogy nem "szóród szét" a magvaidat egyáltalán nem férfiatlan, vagyis max annyira férfiatlan mint amennyire nem "nőies" az, hogy valaki nem szeretne gyereket.
Mióta vagytok együtt? Álltalában a baba utáni vágy hirtelen jön. Egyik percben gondolhatja hogy soha a másikban pedig akár ő maga is könyöröghet érte:) Én bár korán kezdtem szinte egyik napról a másikra változott meg bennem ez a kérdés. Úgy voltam vele, hogy SOHA! Erre elég volt annyi, hogy egy nagyon édes babára vigyáztam ismerősnél aki megszeretett engem és jó érzés volt. Szinte azonnal elkezdett azon járni az agyam, hogy mi lenne ha... néhány hónappal később össze is hoztuk és egy percét sem bánom:)
Az egészet pillanatnyi elhatározás szüli. Ne aggódj, szerintem bőven változhat még ezen a téren. Jennifer Aniston sem akart Brad Pitnek gyereket szülni aki meg is unta ezt. Erre már most mindenhol azt halllani, hogy elszánta magát mert 2 gyerekszobás házat vett és hogy lehetséges, hogy már állapotos is.
Ha te nem már azonnal babáznál, akkor ne izgulj ezen. Eljön az az érzés nála is amikor hiányozni fog az életéből.
Így most szerintem az, hogy így érez az egyáltalán nem rossz dolog vagy megvetendő. Jelenleg más céljai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!