Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A barátnöm 34 éves és nem...

A barátnöm 34 éves és nem akar gyereket szülni. Soha. Szeretem öt. Vélemények?

Figyelt kérdés
Rengeteg érvet felhozott miért nem akarja, amit tiszteletben is tartok. Vélemények, ha egy 34 éves érett nö nem óhajt szülni?
2012. jan. 24. 19:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
58%

Na erre én csak annyit mondanék,hogy a tesómnak nagyon jó nő a felesége mégis csalja nem egy hanem több,olyannal aki kevésbé csinos..ne menjünk bele most a dolog erkölcsi oldalába mert nem ez itt most a lényeg!

A barátnőd pedig tényleg jobb ha nem szül...túl önző egy gyerekhez..nincs ezzel semmi baj..majd mi szülünk kevésbé bomba nők:))))))

Nincs szánalmasabb egy szarrá operált,agyon izmozott,mélósággal megöregedni nem tudó nőnél!

Mert később ilyenné fog válni...

Kérdés,hogy te kedves kérdező aszisztálsz e ehez...???

Bocsánat,ha nyers voltam..de kiakaszt az ennyire éretlen és önző hozzáállás dolgokhoz!

Nem írtad hány éves vagy de tudod mit,!?Biztos vagyok benne,hogy fiatalabb vagy "Barbie"-nál:D és egy jó kis agymosáson estél át...remélem az életedben majd találkozol igazi emberi értékekkel is és nam csak a múlandó külsőség fog számítani!

Szívből kívánom Neked!

2012. jan. 26. 14:35
 22/50 A kérdező kommentje:
idösebb vagyok a barbie-nál. és a szépség, külsöség nem feltétlenül múlandó, ha valaki igényes. vannak sármos 60-as férfiak, és igényes, elegáns idös hölgyek is, 70 felett is, lásd sophia loren. 70 felett. nekem nem kell egy dagadt, vagy lottyos börü csúfság, akinek narancsos a böre, csak azért, mert igénytlen tornázni. bezzeg sza-.rosgatyát meg pelenkát tud mosni, de edzeni lusta. meg a rövidhaju nök is ocsmányak. mindig levágatják, ha szülnek, mert igénytlenek kezelni, mondván erre nincs idö. bezzeg a sorozatokra van. nem kell elitélni, önzönek tituálni valakit, csak mert igényes, dolgos, és nem szaporodik. neki jobb dolga is van, amit mások irogyelnek töle. méltó módon fog megöregedni. nem szánalmasan, mint sokan.
2012. jan. 26. 16:20
 23/50 anonim ***** válasza:

Nézd a véleményünket kérted..tehát benned mégis csak van egy ici-pici hajlandóság a szaporodásra.

Mint írtam is nincs ezzel semmi gond,ha nem akar szülni..csak az érvek nekem önzőek és...leírtam pont előtted nem régen!

Én a magam részéről cseppet sem vagyok írigy a barátnődre...sőt..tudod mit ,sokkal többet dolgozik azért,hogy úgy nézzen ki ,ahogy leírtad..tehát főhajtás a részemről..de hát egy baba után pikk-pakk olyan lehetne megint (lásd Rubint Réka).Megértem a félelmét a létfentartás miatt is,de itt jössz Te a képben..lehet,hogy a Ti kapcsolatotok nem olyan ,amiben ő mint anya ki tudna teljesedni...ki tudja..

Nem szabad úgy beszélned azokról a nőkről,akik mégis az anyaságot választják..ahogyan írtál az előbb.

Anyaság nem egyenlő az igénytelenséggel.

Nekem például nagyon szép hosszú hajam van és mindig ápolt, igényes vagyok...és vagyunk igy még páran szerintem!

Kívánom,hogy találja meg Ő és Te is az életetek értelmét..bármi legyen is az!

2012. jan. 26. 16:48
 24/50 anonim ***** válasza:
jah és Sophia Loren is szült gyereket...
2012. jan. 26. 16:52
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ennek a kérdésnek mi értelme volt??? Sem te sem a "TÖKÉLETES" cicababád nem akartok gyereket! Akkor meg?

De jobb is,mert ilyen,önimádó embereknek felesleges! Később úgy is a gyerek inná meg a levét,mert a kedves anyja folyton a fejéhez vágná,hogy miatta hízott 1kilót,és lett két csík a seggén! Az apja meg miatta hagyta el mert levágatta a haját. Elég szánalmas,megtalálta a zsák a foltját!!!

Az általad említett színésznő sem így nézne ki ahogy a többi sem,ha nem lenne rá pénze. Némelyik már olyan idősebb korára mintha folyton vigyorogna,a sok plasztikai műtéttől!

2012. jan. 26. 16:55
 26/50 A kérdező kommentje:
azért nem jöhetek én a képbe szerinte, mert hiába állok mellette, lehet mégis elvűlunk egyszer. azt mondta, ha megcsalnám esetleg, akkor kidobna. és akkor már nehéz lenne neki, ha esetleg nem tudnám ugy támogatni. vagy ha meghalnék. akkor nem tudna megélni. és nem tudná a gyereket eltartani. és sok pénz kell neki, hogy jo meleg legyen a lakásban , mert fázós. meg sokat fürdik, igy a rezsije is több. szoli mindig kell, meg sok testápoló, meg jó kaják, gyümölcs és kocsi is kell neki, amit tankolni akar mindig. meg félre is akar tenni öreg napjaira, mert nem bizik a nyugdijban. na meg ruhák is kellenek mindig újak. és ugyanezt a gyereknek is meg akarná adni, csak nem tudja miböl, ha neki is kell méghozzá sok pénz. szóval ez nem csak önzöség, csak nem akar szerényebben élni, vagy nélkülözni, esetleg hajléktalanná válni. egyszerüen normálisan gondolkodó nö, aki mindent jól akar csinálni. nem vagdosna semmit a gyerek fejéhez soha, ennyire ismerem. és a haját sose vágatná le, ennyire azért nem igénytelen. szerintem tök normálisan gondolkodik és inkább ö csodálkozik azokon, akik gyereket mernek vállalni, hogy hogy élnek majd meg esetleg 10 év múlva. vagy 20. nem akarja lehúzni majd a gyerekét. hogy ö támogassa. és ha meghalna, nem akarná, hogy egyedül nöjjön fel. és a munka nem isbiztos és nagyon dühös az emberekre, hogy mindig sirnak a szegénység miatt és ö csak azt látja, nincs is szegénység, hiszen rengeteg család megél, úgyhogy szerinte ne is sirjon senki, okuk nincs rá, minden embernek van jó jövöje, és ezért kár panaszkodni a szegénységre, mert képmutatás. ö jól látja a dolgokat szerintem is.
2012. jan. 26. 17:40
 27/50 anonim ***** válasza:

Dolgozik valamit a kedves,vagy teljes mértékben te tartod el???

Én már nem tudom mit mondjak,igények vannak! Ilyen hozzá állással az emberiség kihalna!

2012. jan. 26. 17:54
 28/50 anonim ***** válasza:
48%
Miért kéne levágatni a haját, nekem is hosszú. Van kocsim, fürdök stb. Gyerek mellett is lehet szépen öregedni és gyerek nélkül is csúnyán.Rengeteg csinos kismama van. De a hozzáállásotok, hát ne is legyen gyereketek. Öregedjetek szépen, sajnállak titeket, mert nem tudjátok mit hagytok ki. Remélem nem kell majd a barátnőd löttyedtségét nézned, majd simogathatod a ráncait.
2012. jan. 26. 18:11
 29/50 A kérdező kommentje:
utolsó elötti., dolgozik, igen. vett magának jo kérót, jó kocsit, van pénze is meg mindene megvan már. nem az én pénzemböl él. neki van böven. akár éveket is otthon ülhetne :)
2012. jan. 26. 18:35
 30/50 anonim ***** válasza:
Lehet téged nem akar apának. Én is rengeteget dolgoztam, kocsi, lakás, külsőségek. Az exemnek nem akartam, de a páromnál teljesen behülyültem, hogy akarok egy picit, aki rá hasonlít.Életem legjobb döntése volt. Egyébként ellentmondásos, amit írsz az anyagiak miatt. Ő aggódik érte, miközben évekig ülhetne otthon stb.
2012. jan. 26. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!