A barátnöm 34 éves és nem akar gyereket szülni. Soha. Szeretem öt. Vélemények?
Na erre én csak annyit mondanék,hogy a tesómnak nagyon jó nő a felesége mégis csalja nem egy hanem több,olyannal aki kevésbé csinos..ne menjünk bele most a dolog erkölcsi oldalába mert nem ez itt most a lényeg!
A barátnőd pedig tényleg jobb ha nem szül...túl önző egy gyerekhez..nincs ezzel semmi baj..majd mi szülünk kevésbé bomba nők:))))))
Nincs szánalmasabb egy szarrá operált,agyon izmozott,mélósággal megöregedni nem tudó nőnél!
Mert később ilyenné fog válni...
Kérdés,hogy te kedves kérdező aszisztálsz e ehez...???
Bocsánat,ha nyers voltam..de kiakaszt az ennyire éretlen és önző hozzáállás dolgokhoz!
Nem írtad hány éves vagy de tudod mit,!?Biztos vagyok benne,hogy fiatalabb vagy "Barbie"-nál:D és egy jó kis agymosáson estél át...remélem az életedben majd találkozol igazi emberi értékekkel is és nam csak a múlandó külsőség fog számítani!
Szívből kívánom Neked!
Nézd a véleményünket kérted..tehát benned mégis csak van egy ici-pici hajlandóság a szaporodásra.
Mint írtam is nincs ezzel semmi gond,ha nem akar szülni..csak az érvek nekem önzőek és...leírtam pont előtted nem régen!
Én a magam részéről cseppet sem vagyok írigy a barátnődre...sőt..tudod mit ,sokkal többet dolgozik azért,hogy úgy nézzen ki ,ahogy leírtad..tehát főhajtás a részemről..de hát egy baba után pikk-pakk olyan lehetne megint (lásd Rubint Réka).Megértem a félelmét a létfentartás miatt is,de itt jössz Te a képben..lehet,hogy a Ti kapcsolatotok nem olyan ,amiben ő mint anya ki tudna teljesedni...ki tudja..
Nem szabad úgy beszélned azokról a nőkről,akik mégis az anyaságot választják..ahogyan írtál az előbb.
Anyaság nem egyenlő az igénytelenséggel.
Nekem például nagyon szép hosszú hajam van és mindig ápolt, igényes vagyok...és vagyunk igy még páran szerintem!
Kívánom,hogy találja meg Ő és Te is az életetek értelmét..bármi legyen is az!
Nem értem ennek a kérdésnek mi értelme volt??? Sem te sem a "TÖKÉLETES" cicababád nem akartok gyereket! Akkor meg?
De jobb is,mert ilyen,önimádó embereknek felesleges! Később úgy is a gyerek inná meg a levét,mert a kedves anyja folyton a fejéhez vágná,hogy miatta hízott 1kilót,és lett két csík a seggén! Az apja meg miatta hagyta el mert levágatta a haját. Elég szánalmas,megtalálta a zsák a foltját!!!
Az általad említett színésznő sem így nézne ki ahogy a többi sem,ha nem lenne rá pénze. Némelyik már olyan idősebb korára mintha folyton vigyorogna,a sok plasztikai műtéttől!
Dolgozik valamit a kedves,vagy teljes mértékben te tartod el???
Én már nem tudom mit mondjak,igények vannak! Ilyen hozzá állással az emberiség kihalna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!