Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A barátnöm 34 éves és nem...

A barátnöm 34 éves és nem akar gyereket szülni. Soha. Szeretem öt. Vélemények?

Figyelt kérdés
Rengeteg érvet felhozott miért nem akarja, amit tiszteletben is tartok. Vélemények, ha egy 34 éves érett nö nem óhajt szülni?
2012. jan. 24. 19:29
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Na de akkor mi a kérdésed? De őszintén? Megkérdezted, hogy mit gondolunk róla, sokan mondták, hogy normális, nem muszáj a gyerek. Sokan meg azt, hogy a gyerek szebbé tette az életüket. Erre te leosztottál mindenkit aki gyereket vállal, hogy felelőtlen zsírzó igénytelen disznó, majd elkezdted ajnározni a barátnődet. Akkor most mit is akartál? Mert a véleményünkre nem voltál kíváncsi az tuti fix. csak az asszonyt akartad egy kicsit fényezni...vagy nincs is barátnőd? Csak elképzelted???
2012. jan. 26. 20:19
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a helyesírásod, értelmetlenül írsz, és ellentmondásosan.
2012. jan. 26. 20:47
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

"nekem nem kell egy dagadt, vagy lottyos börü csúfság, akinek narancsos a böre, csak azért, mert igénytlen tornázni. bezzeg sza-.rosgatyát meg pelenkát tud mosni, de edzeni lusta. meg a rövidhaju nök is ocsmányak. mindig levágatják, ha szülnek, mert igénytlenek kezelni, mondván erre nincs idö. bezzeg a sorozatokra van. nem kell elitélni, önzönek tituálni valakit, csak mert igényes,"

Na ez meg egyenesen vérlázító...nem lehet, hogy valójában egy olyan feleséged van aki elhagyta magát a szülés után és te meg egy gyerektelen Barbie-ra vágysz?

Mert rengeteg példát tudnék hozni olyan nőkről akik szépek maradtak. (egyébként neked nincs helyesírás javító programod a gépen? csak mert pl ebben a bemásolt bejegyzésben is min.8 olyan helyesírási hiba van amit nem lehet a félregépeléssel magyarázni)

2012. jan. 26. 21:00
 44/50 anonim ***** válasza:
73%

Hát komolyan kezd kamu szaga lenni ennek a kérdésnek. Ha meg nem akkor egy tinédzser szórakozik itt jókat. Egy 34 évtől öregebb pasi nem igy beszél az tuti. Már szinte vicc amiket itt irkálsz ne is haragudj.

Ha meg igy van, hát tudod vannak azok a tökéletes sztárok, akik gazdagok gyönyörűek, gyerektelenek és boldogtalanok...

A másik, a bomba nőt megnézi a pasi a jó nőt meg elveszi.

A négyszer szült (3 gyerekes anyuka), aki 53 kg, hosszú szőke hajú és még mindig megfordulnak utána a pasik, annak ellenére hogy van egy kis narancsbőr a formás seggén (pedig próbál ellene tenni).

2012. jan. 27. 13:05
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Még valami...

nem tudom,Te melyik bolygóról érkeztél..de mam már nem kell szaros pelenkát mosni,annak aki nem akar.

Másik:Nem mosok szaros gatyát sem mert az én párom elég nagy fiú már,ahoz ,hogy rendbe tegye az alfelét...úgy látom veled ellentétben..akinek biztos több efféle tapasztalata van...

Nem utólsó sorban és ezt minden sértés nélkül:

Téged nem anya szült???

A saját édesanyádat is úgy jellemeznéd,mint itt a szülő nőket,igénytelen,koszos,zsirosseggű,disznónak ???

Komolyan,nem érzed vagy nem fogod fel,hogy miket írsz???

Oké a te csajod nem szül..már tudjuk,hogy ennél jobbat nem is tehetne a megnemszületett gyerekéért,mint,h nem szüli meg!!!!

De az anyákat olyan módon jellemezni,ahogy te teszed...gusztustalan!!!

Talán gondolj a sajátodra és a nagymamádra ...sorolhatnám..mind anyák!!!

2012. jan. 27. 16:07
 46/50 anonim ***** válasza:
Kedves 44-es, ez nagyon aranyos volt amit a végére írtál, tetszett :)
2012. jan. 27. 19:51
 47/50 anonim ***** válasza:

Szerintem elég komoly önértékelési problémád van neked és a barátnődnek is. A világképetekről meg nem is beszélve.

A világ nem az önimádó emberektől megy előre.

2012. jan. 27. 21:30
 48/50 anonim ***** válasza:

Én megértem valahol a kérdezőt.

Én is hasonló vagyok.Igaz nem nő vagyok és nem is heteroszexuális.De megértem az olyan nőket akik nem akarnak lemondani a szépségről 30 felett sem.

Én is minden nap edzek,nekem ez már annyi életformává vált,hogy semmiért nem mondanék le erről.Ez nem csak a külsőségről szól,hanem,hogy az ember lelkileg harmóniában legyen önmagával.Másrészt az egészség is fontos számomra.

Sokan csak úgy szülik a gyereket,elhíznak már a terhesség előtt,nem sportolnak,férfiaknál szintén,aztán ilyen életmóddal sokkal nagyobb esélye lesz,hogy beteg lesz a gyerek.Nem azt mondom,hogy mindenkinek fittnes man-nek vagy fittnes ladynek kell lenni,de valahol olvastam,hogy a felnőtt lakosság 8%-a sportol rendszeresen,ez nagyon szomorú.

Szerintem félreértettétek a kérdezőt az anyagi helyzetét illetően.Szerintem van egy közepesen jó állásuk,mindkettőjüknek,amiből normálisan élnek,talán félre is tudtak tenni már nagyobb összeget,de meg van bennük a félelem attól,hogy bármikor kerülhetnek nehezebb helyzetbe,ráadásul úgy,hogy nekik vannak igényeik.Ha jönne egy nehéz időszak és még gyerek is lenne,totál depresszióba esnének.

Ez a nő legalább tisztában van önmagával és ez jó!

Nagyon sokan csak úgy szülnek,hogy "majd lesz valahogy",aztán a vége sokszor nélkülözés.

De ez szerintem habitus kérdése is.Én pl szeretem a nyugalmat,a csendet,nem szeretem a nagyon pörgős életet.Szeretem a kiszámíthatóságot és nem szeretem a nagy kockázatokat.Az ilyen embereknél nagyobb az esélye,hogy nem mennek bele ilyesmibe.

De ismerek olyan párt is,akik a jég hátán is megélnek,ha nem lenne lehetőségük egy hétig is kibírnák fürdés nélkül,mindig bevállalnak vmi alja melót,ha kell.Volt hogy kajára sem volt pénzük és van egy gyerekük.Nekem ez túl rizikós lenne.

Nem hinném,hogy ez önzőség lenne,pusztán reális félelem a jövőtől.

2014. ápr. 30. 03:46
 49/50 anonim válasza:
Kedves kérdező ! Érveket mindenre lehet talállni, úgy mint arra is ha valaki nem akar dolgozni menni ! Én szívem szerint csak azt az érvet tudnám elfogadni, hogy nem lehet terhes biológiai okok miatt, és van róla papírja , de tudom hogy szeret és akarna gyereket ha tudna szegény ebben az esetben igen ! De így hogy leírtad hogy rengeteg érvet felhozott csak így hasra ütés szerűen, az számomra elfogadhatatlan, meg sok más számára is aki szeretne gyereket ! Már pedig én nekem az az erős gyanúm ha már feltetted ezt a kérdést akkor te szeretnél is ! Én nem maradnék egy olyan nővel tuti biztos aki soha nem szeretne gyereket! Miért van nő és férfi nem? hogy tudjanak szaporodni tudtom szerint, na már most ez biológiailag kicsit ellentmondásos, elképzelhetetlen hogy úgy élljem le az életemet, meg más is aki szeretne, hogy nem akar, ha eggyáltalán nem akar és biológiailag lehetséges, akkor neharagudj hogy megsértem, de akkor jövőképtelen unalmas és romboló egy személyiség lehet ! Úgy leélni egy életet mikor szereti az egyik a másikat hogy semi jövője ilyen tekintetben , gondolom a szülők is szeretnének unokát, és csak azért nem lehet mert kijelentette hogy nem akar, van egy kur-va jó közmondás ( Nem akarásnak nyögés a vége) később már hiába gondolkodik ezen, általába gyereket akkor vállal az ember mikor még erős fiatal és van hozzá idegrendszere már így is majdnem a koros kategoriába tartozik ezen téren ! És itt a pénzt most nem hozom fel , aki már a pénzzel kezdi az anyagiaskodik , én nem tudom, de mi se voltunk gazdagok sőt szegények voltunk, de mégis felneveltek 3 unkat nem azt mondom hogy nem kell hozzá háttér valamennyi, de nem kell ennyire anyagiaskodni mikor a véretekről van szó, az olyan mintha magatoktól is sajnálnátok az egészet ! Szóval kedves kérdező ha te akarsz , ő nem, és még beszéllni se tudtok erről, akkor még most lépj, mert utána iszonyúan meg fogod bánni, hogy egy ilyen nő miatt nem lehetett gyereked ! ;) Sok sikert !
2015. dec. 16. 01:22
 50/50 anonim válasza:
Az előttem lévő válaszolónak meg annyit írnék és nem sértésből, de most mi a fontosabb? Az hogy legyen gyereke és jövője vagy az hogy 30 felett se veszítse el a szépségét miért talán egész életében fiatal üde marad talán ő Aphrodité ?! Nem tudom, de én még nem halottam olyanról ha szeretik valakik egymást hogy azt nézné hogy a szülés miatt kicsit kevésbé lett szép mert esetleg kopott a foga vagy ritkább lett a haja stb vagy a mellei kicsit lógnak ami nem is annyira gyakori kinél hogy jön elő ! Szerintem ez természetes , na az a nem természetes hogy csak magára gondol és magának él , az utódokra meg nem gondol ezt hívják kő kemény önzőzésnek !
2015. dec. 16. 01:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!