Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idos kortol viseli meg...

Milyen idos kortol viseli meg a gyereket a szulok vallasa? Egy eves kortol vagy kesobb, korabban?

Figyelt kérdés
pl.sir utana,koveteli apat stb...
2012. jan. 23. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
A vallás nem viseli meg a gyereket.
2012. jan. 23. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Persze csak akkor, ha nem erőltetitek rá.
2012. jan. 23. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Én követeltem, bár én már nagyobb voltam.

Hugim 1 éves múlt, őt annyira nem viselte meg. Mondjuk ő a nevelőapánkat tekinti "igazi" apjának, ami szerintem nagyon nem normális :-(

Ha tényleg nem lehet megoldani a problémáitokat, akkor minél előbb legyetek túl rajta.

Sok erőt és kitartást kívánok Neked :-(

2012. jan. 23. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Válás, vagy vallás? Nem mindegy ám...
2012. jan. 23. 14:56
 5/11 A kérdező kommentje:
az elso,de nincs ekezetem
2012. jan. 23. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

milyen vallásotok van ami megviselné a gyereketeket?

ugye nem szektásak vagytok és épp készültök tömeges öngyilkosságra??? mert az egy pár napos csecsemőt is megviseli!

vagy válásra gondolsz? pár hónapos babának már apuka a "napirend része", így már neki is hiányzik, hogy este hazajöjjön. ha minden nap jön apa a válás után is csak nem alszik ott akkor azt még 1-2 éves nem fogja fel, természetes lesz neki

2012. jan. 23. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok, pont írtad a kommentedet.

nem az ékezet miatt hittük, hogy vallásra gondolsz hanem a dupla L-miatt

2012. jan. 23. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha jó a kapcsolata az apával, akkor megviseli, főleg ha utánna csak hetente, vagy kéthetente látja, vagy esetleg egyáltalán nem. Szerintem minnél fiatalabb, annál hamarabb hozzászokik az új helyzethez, egy csecsemő lehet hogy pár hét alatt megszokja. Persze ha később is állandó veszekedések lesznek, akkor az mindenképp megviseli. De ha békében elváltok és megállapodtok a láthatásban, akkor szerintem nem lesz akkora gond.

Én négy éves voltam, amikor elváltak a szüleim és elköltöztünk, nekem csak a mamám hiányzott (apám nem sokat foglalkozott velem). 6 éves korom után meg már nem is vitt el apám, mert az új felesége nem engedte. Most másik felesége van, őt kedvelem, és apámmal is jóban vagyunk már egy éve (28 éves vagyok). A legtöbb ember a helyemben haragudna, hogy meg sem látogatott, de engem nem igazán érdekelt, és nem is hiányzott. Közben lett egy nevelőapám, akivel aránylag jól kijöttem.

Szerintem a gyermek személyiségétől is függ a dolog. De amúgy bármilyen változás (költözés, válás, haláleset) a gyerek életében megviseli, tehát abban nem lehet reménykedni, hogy észre veszi majd, az hogy kifele milyen viselkedést mutat, az sincs feltétlenül összhangban azzal, amit érez.

2012. febr. 6. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én gyerekemet tutira nem viselte meg a vallásunk! Már szépen tud imádkozni!

Tanulj meg helyes írni, utána szüljél :P

2012. febr. 6. 10:38
 10/11 A kérdező kommentje:
nagyon jo helyesiro vagyok,veletlen volt,mar ertem mert 55%ban adsz jo valaszt..:/
2012. febr. 6. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!