Van olyan bölcsőde Budapesten ahol a délutáni csendespihenő legkorábban 2-től van? Éjjel dolgozunk és nem lehet a gyereket a bölcsődében altatni mert akkor még korábban kéne ébreszteni és már nem bírjuk fizikailag.
Szerintem csak Te érted,hogy mit kérdezel.Én nem.
Csendespihenő ebéd után van,ami nem kettőkor van.
Ha jól értem a kérdező azt szeretné, hogy a gyermeke minél később aludjon délután, azért, hogy este is ménél később aludjon el, így reggel későn kel és ők tudnak aludni.
Szerintem ilyen nincs, mert általában az emberek napközben dolgoznak és nem szeretnék, hogy eltolódjon a napjuk. Esetleg nem tudtok visszaaludni? Felkeltek reggel, elviszitek a gyerkőcöt bölcsibe és visszafeküdni néhány órára?
arról van szó, hogy ha 7-kor keltjük a gyereket, akkor mi kb 4-5 órát alszunk, ezért most az a megoldás van, hogy nem alszik a bölcsiben, hanem el kell hozni alvásidő előtt, így pihenhetünk 8-9-ig, ami még mindig nem túl sok, de így se jó igazán
a mi életritmusunk mellett az ebéd kicsit később van, a kérdés arra irányul, hogy akad-e olyan bölcsi/ovi, ahol nem délben altatják a gyerekeket hanem egy-két órával később
Én sem értem mit írsz...
Pedig mi is éjjel dolgozunk. Attól a gyereknek nem kell és nem is szabad fordított életet élnie. A legtöbb bölcsiben fél 12-kor már ebédelnek, délben már alszanak. Kettőig nem nagyon bírnának fenn lenni.
Én sem értem, mi a gond.
A kicsi egész nap bölcsiben, ti meg alszotok.
Este altatás, ti el munkába, majd reggel haza, ébresztés, bölcsi, és irány haza aludni.
A barátnőm is így csinálja, alszik 8-2-3ig, utána lerendezi a lakást, és jön a gyerekért. És ő egyedül neveli.
Ez komoly??
Egy 2-3 éves gyerek hogy lenne már önálló??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!