Az igaz hogy ha az egyik gyereket tulhordtad, akkor a másikat is tul fogod? Vagy ha az egyik korábban jött akkor a másik is korábban fog?
Én is úgy tudtam, hogy alkat kérdése, legjobb barátnőm ő is a másodikat is ugyanúgy túlhordta 6 nappal mimt az elsőt, orvos is mondta már hogy van aki ilyen "túlhordós " alkat. Én a fiamat 10 nappal hordtam túl, a lányomat októberre várom, de már most szülnék legszivesebben de azért lelkileg felkészitem magam arra hogy ő se jön hamarabb.
Ugyanakkor mostanában egy csomó olyannal futok össze akinek első baba hamarabb jött vagy pont időre és a másodikat hordta túl.
Szerintem erre nincs egyértelmű szabály sajnos .(
szia! valamelyik nap olvastam én is, hogy a túlhordásban a genetika is szerepet játszik. azok a nők, akiknek anyja, nagyanja, vagy más közeli rokona túlhordta a babáját, nagyobb eséllyel hordják túl a bébijüket.
és ha az első terhességet túlhordta valaki, 50% az esély rá, hogy ismét így legyen.
nem tudom ebből milyen következtetést vonjunk le, hiszen a valódi túlhordás ugye a terminus utáni 2 hét ráhúzása, az előtt csak terminus túllépés van - hogy aztán erre is vonatkozik-e a fennt leírt frázis, nem tudom :)
én egy héttel vittem túl a fiamat a kiírtnál, indították zöld víz miatt. én is kiváncsi leszek, mi lesz a lányommal. vele most 23 hetes vagyok.
Jó egészséget!
Szia!
Én is 2 héttel hordtam túl a kisfiamat. Mivel ő császáros lett, a doki annyit mondott, hogy a következő babát már nem engedik túlhordani. Ő 60% esélyt adott a következő baba túlhordására.
Az elsőt túlhordtam, a második hamarabb született a kiírtnál.
Szerintem nincs szabály, túl összetett dolog ez ahhoz!
Szia!
Nekem az első kisfiam 2 nappal később, a második a kiírt napon, a harmadik 2 nappal hamarabb született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!