Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az igaz hogy ha az egyik...

Az igaz hogy ha az egyik gyereket tulhordtad, akkor a másikat is tul fogod? Vagy ha az egyik korábban jött akkor a másik is korábban fog?

Figyelt kérdés
Ez alkati kérdés vagy terhessége válogatja?Kiváncsi lennék,hogy ez csak mende monda,vagy van benne valami valos?
2009. szept. 10. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudtam, hogy alkat kérdése, legjobb barátnőm ő is a másodikat is ugyanúgy túlhordta 6 nappal mimt az elsőt, orvos is mondta már hogy van aki ilyen "túlhordós " alkat. Én a fiamat 10 nappal hordtam túl, a lányomat októberre várom, de már most szülnék legszivesebben de azért lelkileg felkészitem magam arra hogy ő se jön hamarabb.

Ugyanakkor mostanában egy csomó olyannal futok össze akinek első baba hamarabb jött vagy pont időre és a másodikat hordta túl.

Szerintem erre nincs egyértelmű szabály sajnos .(

2009. szept. 10. 15:50
 2/10 A kérdező kommentje:
A lányomat tulhordtam anno 2 héttel.A másokik babát novemberre várjuk.Azért érdekelt,hogy mire is számitsak.
2009. szept. 10. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:

szia! valamelyik nap olvastam én is, hogy a túlhordásban a genetika is szerepet játszik. azok a nők, akiknek anyja, nagyanja, vagy más közeli rokona túlhordta a babáját, nagyobb eséllyel hordják túl a bébijüket.

és ha az első terhességet túlhordta valaki, 50% az esély rá, hogy ismét így legyen.

nem tudom ebből milyen következtetést vonjunk le, hiszen a valódi túlhordás ugye a terminus utáni 2 hét ráhúzása, az előtt csak terminus túllépés van - hogy aztán erre is vonatkozik-e a fennt leírt frázis, nem tudom :)

én egy héttel vittem túl a fiamat a kiírtnál, indították zöld víz miatt. én is kiváncsi leszek, mi lesz a lányommal. vele most 23 hetes vagyok.

Jó egészséget!

2009. szept. 10. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 2 héttel hordtam túl a kisfiamat. Mivel ő császáros lett, a doki annyit mondott, hogy a következő babát már nem engedik túlhordani. Ő 60% esélyt adott a következő baba túlhordására.

2009. szept. 10. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Az elsőt túlhordtam, a második hamarabb született a kiírtnál.

Szerintem nincs szabály, túl összetett dolog ez ahhoz!

2009. szept. 10. 17:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Mindenkinek jo egészséget kivánok.
2009. szept. 10. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első kisfiam 40+5 hétre,a 2. kisfiam 37+3 hétre született.
2009. szept. 10. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első kisfiam 2 nappal később, a második a kiírt napon, a harmadik 2 nappal hamarabb született.

2009. szept. 10. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Lányom túlhordtam 8 nappal és én is kiváncsi vagyok, mi lesz most a másodikkal, aki a család szerint fiú lesz:.)
2009. szept. 10. 21:26
 10/10 A kérdező kommentje:
En is tulhordtam a lányomat és en is most kisfiut várok.Hányadik hétben vagy?En ma kezdem a 29
2009. szept. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!