Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csázár után túlhordtad mégis...

Csázár után túlhordtad mégis sikerült spontán megszülni? Tudok tenni még valamit?

Figyelt kérdés

3 éve a kisfiamat császármetszéssel szültem.

Tegnapra voltam kiírva a hugival, ha nem indul be a héten megint császár.

Rengeteg jóslóm van, fájnak rendesen, a méhszáj szűk egy ujjnyira nyitva van, szombaton már mérhető fájások voltak...

2011. okt. 24. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy tudod siettetni a szülés beindulását. No meg nem is jó.

Nem tudok jobb választ adni, remélem beindul magától és sikerül simán megszülnöd.

2011. okt. 24. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
én is császáros voltam, sima szülésre készülünk. De ha nem indul be nem nagyon engedi a dokim a túlhordást. azt mondta max 3 nap utána császár mert akinek már volt császár nem indítanak szülést:(( Próbálkoznak még burok repesztéssel de ha az se indítja be pár órán belül akkor nincs menekvés a császár elől:((( minden vágyam hogy sikerüljön simán szülnöm. Kívánonm hogy neked sikerüljön! 37 hetes km
2011. okt. 24. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már 3 4 napja túlhordom, kétnaponta NST és aminoszkópia :-(

Nálunk nincs határideje a császár utáni természetes szülésnek.Persze 10 nap után indítank, ha addig nincs gond. Bár jó lenne ha már kibújna a csöppségem.

2011. okt. 24. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:

KÖszönöm Lányok!

Voltam dokinál, vékony a hegem, csütrtökön császár.

MIndjárt itt a lányom:)

2011. okt. 24. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!