Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék második kisbabát de...

Szeretnék második kisbabát de az első szülésem sajna csaszis lett! Érdemes a másodikhoz dokit fogadni? Biztonságosabb ugy kihordani? Nem feltétlen akarom sem rendesen megszülni sem a császárt erőltetni!

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Csaszis??

Úristen, ez milyen betegség??

2011. jún. 26. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

:)) Császármetszéses.

Amúgy 5-ször elolvastam a kérdést, de esküszöm, nem értem a kérdés lényegét...

2011. jún. 26. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

hány éves vagy???

a "csaszis" szón én is csak néztem...én értettem, de ez olyan gyerekes....

mint a "szopcsi", "tejci" stb.....

én sem értem a kérdés lényegét... ha azt akarod kérdezni, hogy a heg miatt a 2.szüléstől félsz, akkor fogadj orvost, de nem mindenki császároz a 2. gyerekkel is. van ismerősöm aki császármetszés után simán szült és minden gond nélkül.

2011. jún. 26. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:
A csaszis szót innen vettem. Szerintem a kornak ehhez semmi köze...
2011. jún. 26. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Én is császárral szültem az elsőt, a múltkor kérdeztem rá a dokimnál, hogy ha lesz kistesó, ő is császárral fog-e születni? Azt mondta nem feltétlenül, de jó esély van rá. Szóval elképzelhető a normál szülés, de a császár esélye ilyenkor már nagyobb, mint az első babánál.

Dokit fogadni szerintem mindenképp érdemes, én fogadtam már az elsőnél is, mert akkor ő követi velem végig az egész terhességet (akár fel is hívhatom ha gondom van) másrészt nem akartam, hogy minden hónapban más turkáljon bennem.

Én már csak az utolsó mondatodat nem igazán értem: "Nem feltétlen akarom sem rendesen megszülni sem a császárt erőltetni!" hát pedig valahogy ki fog bújni :) vagy így vagy úgy :)

2011. jún. 26. 23:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a normális kommentet, hogy valaki megértett!

Ugy értettem hogy mindegy hogy hogy szülöm meg. Nem ragaszkodok császár után a rendes szüléshez ha menne ugy akkor egyértelmű hogy ugy jobb lenne de nem feltétlen ragaszkodok hozzá...! Igy már érted?:)

2011. jún. 27. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha megvoltál elégedve az sztk-s orvossal akkor ne fogadj orvost! Én is császáros voltam,és örülnék ha hüvelyi úton szülhetnék de kevés idő fog eltelni a két szülés között,így császározni fognak,de ha dokit fogadok ő sem engedné a sima szülést! Én teljesen megvagyok elégedve az szk-s orvossal,azt a pénzt amit a doki megspórolok a babára költöm:)
2011. jún. 27. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Tőled is függ. Engem megnyugtat, hogy van dokim. Nekem az itteni sztk-s dokik nem szimpatikusak, így én inkább a magándokit választottam. De ha ismersz jó sztk-s dokit, akkor nem hinném, hogy kevésbé figyelne rád.
2011. jún. 27. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
Én fogadnék, nagyobb az esély az újabb császárra.
2011. jún. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!