Szültetek első babát gátvédelemmel? Hol?
Szent Imrében, meg a másodikat is
se beöntés, se borotválás, se vágás, se repedés nem volt
Barátnőm a János kórházban az elsőt (pedig nagy baba volt).
Én csak a másodikat szültem ott (gátvédelem-szintén nagy baba). Elsőt máshol, sajnos gátmetszéssel.
3620 grammos babát szültem gátvédelemmel Zalaegerszegen. Megjegyzem, ebben a kórházban alapból ha kell, ha nem, rutinból vágnak, mindenkit. :(
Készültem rá, gátmasszázzsal, némi intim tornával, és szóltam a szülésznőnek, hogy mindenképpen el szeretném kerülni a felesleges metélést.
Picit repedtem, a tisztesség kedvéért kaptam három öltést.
Ez nem divat, hanem a józan ész diktálta logika, hogy feleslegesen minek vágni. Ha reped, akkor a leggyengébb ponton reped, ellentétben a vágással. Nyilván, azt a dokinak és a szülésznőnek látnia kell, hogy szükséges-e a vágás, vagy menni fog anélkül. Többek között azért vannak ott.
Szia!
Mindkét lányomat gátvédelemmel szültem,pedig nagy babák voltak(3700gr és 3900gr).Szent Istvánban szültem,Pop Andrea Doktornőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!