Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek első babát gátvédele...

Szültetek első babát gátvédelemmel? Hol?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 15:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
és attól vagy kész, hogy milyen különbség van a 2 szülésed közt, vagy attól, h ilyeneken gondolkodom?:D
2011. okt. 31. 09:53
 22/25 anonim ***** válasza:
"kész vagyok válasza" Szóval én nem gondoltam terhességem alatt arra , hogyan lehetne ilyen meg olyan "humánus>baba mama barát" módon szülni. Szóval az én babám még nem akart megszületni csak délután egy temetés lett volna így valószínű a sterssz közbeszólt elfolyt a magzatvíz,apuka közölte a dokival szeretne bent lenni de 13 órakor az apukája temetésére kell mennie így 12:50 kor megszületett a baba gátmetszéssel illetve a bordáimon kék-zöld foltokkal mert a doki konkrétan kipasszírozta belőlem. De én abban a szituban irtóra örültem és hálás voltam neki:-)
2011. nov. 1. 09:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Dr.Demjén László-Róbert Magánklinika:)
2012. jan. 12. 23:31
 24/25 Zsöff85 ***** válasza:

Miért emelitek ki előnyként, hogy nem volt beöntés?

Sokkal jobb ha van. A babának útját gyorsítja, neked meg nem kell attól tartanod hogy odakakkantasz a nagy erőlködésben.

2018. aug. 27. 07:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Elvileg úgy vagyunk kitalálva, hogy a szülés előtt kiürüljön a belünk, nekem is ment a hasam egész este, reggel pedig elfolyt a magzatvizem, így felesleges is lett volna a beöntés. Meg én igazából sosem kaptam még beöntést és nem is akartam, mert a mai napig félek tőle, hiába mondják, hogy semmiség. Örülök, hogy nem kellett! :)
2018. aug. 28. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!