A Sote II-n szültetek gátvédelemmel? Esetleg Kisfaly doktornál? Vélemények?
Szia!
Én hozzá járok, lehet Te írtál a régi kérdésemre is??? Mert akkor arra válaszoltam:)) Ha nem akkor szívesen kifejtem a véleményem! :))
Engem is nagyon érdekelnének a vélemények; én a magánrendelésére járok; és én is a Sote II-n fogok szülni.
Kérdező: Hány hetes vagy? Mikorra vagy kiírva?
2. vagyok. Azért írtam úgy, mert nem gátvédelemmel szültem, így nem tudtam érdemben válaszolni a kérdésre.
A doki rendes volt, az viszont nem tetszett, hogy a szülésnél adódtak problémák, és velem nem közöltek semmit, a felét a zárójelentésből tudtam meg, a többit meg kikövetkeztettem, mivel nem mondták el...
(Nem húzom le sem a Sote II-t, sem a dokit, de azért ez egy "kicsit" zavart...)
Boldog babavárást kívánok!
1 éves kislány anyukája
Ha nem vagyok túl indiszkrét, milyen problémáid voltak a szülésnél? És miért nem tájékoztattak?
A szüléshez meg is fogadtad a Kisfalvit, vagy esetleg szülésznőd volt? Én nagyon gondolkozom azon, h megkérjem a Kisfalvit, h legyen ott a szülésnél, de a környezetemben mindenki inkább a szülésznő megbízását javasolja. Mennyit kért a Kisfalvi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!