Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek első babát gátvédele...

Szültetek első babát gátvédelemmel? Hol?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 15:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

igen, Szt.Imre!

ehhez hozzásegített 36.héttől:

-homeós bogyók

-teák

-gátmasszírozás

szülés alatt is bogyót szedtem és a szülésznő masszírozta a gátat.

2011. okt. 26. 20:26
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor van remény elkerülni a vágást:) ha meg picit reped is, jobban gyógyul. többiek is használtak dianatalt?
2011. okt. 26. 20:57
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
Barátnőm szekszárdon szült gátvédelemmel első babát, de ő már bánja. Ugyan nem repedt, de utána nagyon sokat kellett neki intim tornáznia, mire nem voltak vizelettartási problémái. Szóval nem biztos , h annyira jó ez a gátvédelmes szülés.
2011. okt. 26. 21:03
 14/25 A kérdező kommentje:
inkább intim torna, mint fájós szex:S
2011. okt. 26. 21:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 21:03-as, semmi köze a gátvédelemnek a vizelettartási problémákhoz, akinek csinálnak gátmetszést, ugyanúgy lehet inkontinenciája a szülés után. Sajnálatos példa erre a hugom, akinek akkorát vágtak, mint a ház, nekem nem volt metszésem, meg rendben is voltam.
2011. okt. 26. 21:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak egy mai divat!

Én 18 éve szültem borotva, beöntés, gátmetszés, sérülés nélkül egy 4 és fél kilós babát.

Természetesen előre meg volt beszélve, az orvos mondta, hogy náluk így szokás, teljesen meggyőzött, nem is féltem a szüléstől! Minden rendben volt :)

A kistesót egy gátmetszést előreszeretettel alkalmazó helyen szültem, de elmondtam az első szülésemet, így ott sem erőltettek rám semmit, sőt, mondta az orvos, hogy rendben, megcsináljuk gátseb nélkül. Úgy is lett.

Érdemes mindenről előre tájékozódni!

2011. okt. 26. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

22:13-as vagyok, nekem nem volt semmi homeopátia, semmi bogyó, semmi masszázs.

És nem volt vizelettartási problémám /sem/ utána :)

2011. okt. 26. 22:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén a Szent Imrében szültem, ahol alap a gátvédelem.Ici-picit repedtem, ami két öltést jelentett.

Mire hazaértem a kórházból, már kutya bajom nem volt ott alul.

A szex is nagyon jó volt 6 hét után mindkettőnknek:)

Anyumat vágták annak idején, szenvedett is eleget utána.

2011. okt. 27. 11:53
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Pécsen. :)
2011. okt. 27. 14:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát kész vagyok. Én 6 éve szültem az elsőt , 2 év múlva a másodikat. Magán dokihoz jártam szinte minden ellenőrzésen 30 anyukával , kismamával beszélgettünk ez soha szóba sem került. Az első gyermekemnél vágtak, de így is valami izom is meghúzódott így kb. 2 hónapig nem tudtam ülni. A második szinte kipottyant. De komolyan mik vannak...
2011. okt. 30. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!