Ikres anyukák! Amikor szültetek (természetes szüléssel) az első baba után mennyi idővel született meg a második? Nehezebb volt a második baba születése?
Erre én is kíváncsi vagyok, 30 hetet töltöm én is ikrekkel vasárnap. Egyet már én is szültem, de kettő biztosan más lesz.
Bocs az off-ért.
Egyébként hogy bírod?Méhszáj? Mit szedsz? (Nem akarok tolakodó lenni, bocs)
Első: köszi, bár igy lenne - a környezetemben mindenki mást és mást mond, én hajlok, hogy a te válaszodra koncentráljak :-)Amúgy elég könnyen szültem mindkétszer - és nem is akarok császárt.
Kedves második : üdv! Két hete vltam orvosnál, méhszáj akkor még zárt volt, ma délután megyek ismét - hát kiváncsi vagyok! Amúgy van mikor görcsöl, meg fáj a derekam/csipőm is - remélem semmi komoly, még szeretném ha bent maradnának 3 hetet min. MgB6-ot szedek 3x2, progeszteron tablettát (Arefam) és méhlazitót (Diazepam) - de lehet ezek a nevek nem mondanak semmit, mivel külfőldön élek. Meg az utóbbi 2 hétben hatalmas lett a hasam! És te hogy birod?
A másik ikerterhes vagyok. Nekem sajnos már az elejétől puha volt a külső méhszáj, 26 hetesen 3100 lett, vagyis kinyílt a külső, most voltam kedden, 2100, de puha már a középső is. Így sok pihi van, amennyit csak enged a 19 hós lányom. És azon aggódom most a legjobban, hogy nehogy előbb jöjjenek, még 6 hetet ki kéne bírni legalább, illetve ne kelljen befeküdnöm, ezt meg főleg a lányom miatt lenne jó megúszni, mert nem tudnám nyugdot szívvel senkire bízni, míg apa dolgozik. Vagyis akire tudnám, az is dolgozik, aki meg otthon van, hát.... Nem szívesen. Attól csak ideges lennék, és azért szülnék előbb. Szóval fetrendgés van, de érzem nem lesz baj. Nekem is nagyot nőtt az elmúlt 3 hétben a hasam, a kicsik 28 hetesen 1 kg voltak kb, ugyanúgy mint a lányom annak idején. :-) Amúgy minden értékem, eredményem jó, nem görcsölök, nem keményedek, csak néha fájogat a hasam alja.
Nem kaptam semmit magnéziumon kívül, ezért is érdekelt hogy más mit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!