Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a tapasztalatok? Fiút...

Mik a tapasztalatok? Fiút vagy lányt könnyebb megszülni? Kinek milyen volt a szülése?

Figyelt kérdés
Nekem az első nagyon könnyű volt lányt szültem, most is remélem ilyen lesz most fiút várunk!
2011. aug. 17. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a baba neme befolyásolja a szülés nehézségét.

Eddig még csak egyszer szültem, nincs viszonyítási alapom.

Fiam született, nehéz, hosszadalmas szüléssel. (18 óra volt a vajúdás, ami előtt 7 óra hosszáig már erős jóslóim voltak és ezek mentek át az említett 18 órán át tartó szülőfájásokba).

2011. aug. 17. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első germekem fiú. 5 óra alatt lett meg, de eléggé megviselt a szülés.

A második kislány. Őt vissza sem lehetett volna tartani olyan hirtelen jött kifele. A szülés erőteljesebb fájásokkal járt, de nem viselt meg szinte egyáltalán. (Csak az aranyér és a gátseb okozott néhány alvatlan éjszakát).

Nem tudom, hogy ez köthető-e a baba neméhez, vagy egyszerűen arról van szó, hogy a második szüléskor már a szervezet tudja mi a dolga...

2011. aug. 17. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyukám (2 fiú 2 lány) mindig azt mondta a fiúkat nehezebb volt megszülni. Nekem az 1. lányom az én arányaimhoz számitva nagy volt és nagyon nehezen jött ki, totál szétrepedtem, 2. lányom alig 2 nyomásra, kisfiam szintén nagyon nehezen jött ki majd bele pusztultam pedig nem egész 3 kg volt.
2011. aug. 17. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!