Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyivel fájdalmasabb a...

Mennyivel fájdalmasabb a faros szülés amit császár nélkül kell megszülni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2. szülésem lesz ezért a doki azt mondta hogy megpróbáljuk simán világra hozni a csöpséget.egy kicsit félek!
2008. dec. 15. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Fura, hogy a dokig engedi. Manapsag mar faros babanal csaszaroznak. A faros szules rizikosabb, mert konnyebben elakadhat.
2008. dec. 15. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Én faros babát hoztam világra. Első baba. Simán ment hála istennek, nem volt semmi gond. Viszonyítási alapom így nincs, de annyit tudok, hogy elviselhető volt a dolog. A lényeg az, hogy néhány tolófájásig (nálam ez 4 volt) visszatartják a babát, hogy megfelelően kitágulj (mivel a baba popsija nem tágít annyira). Ekkor szószerint kipottyan a bébi.

Nyugodtan írj privátban, ha van valami kérdésed.

Zita (34 hetes kislány anyukája)

2008. dec. 15. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem császároztak,de ha rendesen belett volna illeszkedve a popsi, valszeg spontán szüléssel próbálkoztak volna. De úgy volt elhezkedve a kicsim, hogy csak a műtét jöhetett szóba.
2008. dec. 16. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
én kettöt szültem simmán de szerintem nem volt olyan rossz maga a szülés én utánna voltam nagyon beteg 2hétig
2008. dec. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!