Ha egyedül vállalok gyereket ismeretlen apától (spermabank) akkor kötelező, hogy az én vezetéknevemet kapja, vagy akár választhatok is neki valami jól csengőt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 22:52
2/9 anonim válasza:
Választhatsz, de azért nem olyan egyszerű spermbankból gyereket csinálni, vannak feltételei.
3/9 A kérdező kommentje:
Mi a feltétele azon kívül, hogy kifizetem? (Gondolom, ezt ott kéne megkérdeznem, de ha már felvetetted, kérlek válaszolj!)
2012. okt. 1. 23:49
4/9 anonim válasza:
úgy tudom, egyedülálló nő nem vállalhat spermabankból gyereket
5/9 anonim válasza:
Van egy közeli ismerősöm, ő is spermabankból "választott" apajelőltet! Az ő elmondása szerint abszolút teljesíthető követelmények vannak! Kezdeném azzal, h egyedülálló!!! Pont ezért is szeretett volna már babát, mert nem volt egy normális kapcsolata az életben, egy olyan férfi, akinek szűlne! 40 évesen feleszmélt, h anya akar lenni! Elment egy ezzel foglalkozó klinikára, ahol elé rakták az apajelőltek kartonjait...Ő kiválasztott egy superman-t, és kezdődhetett is! Gyógyszereket kellett szednie, figyelték a peteérést, meg ami ezzel jár, stb...A lényeg, h neki elsőre sikerült, rögtön meg is fogant, és gyönyörűen kihordta! a kérdésedre visszatérve, ő a saját családnevét adta neki! Édesen éldegélnek 4-en a két nagyszülővel! Sok sikert kívánok!
6/9 anonim válasza:
Min 35 éves életkor az alapvető, meg elvileg meddőgéi oknak is kéne lennie, de ez kijátszható.
7/9 anonim válasza:
Nem kell 35 évesnek lenni. A barátnőm is ezelőtt áll. mondjuk ő meddő, de még nincs35.
8/9 anonim válasza:
A törvény szerint 35 év alatt nem lehet, ha nincs párja.
9/9 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy csak egyedül álló vehet igénybe.Én nekem van élettársam és szeretnék ilyet de akkor a közjegyző előtt le kellene mondanom az élettársi viszonyról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!