Mit tennél, ha gyerekeden ismeretlen kiütések jönnének-mennének?
Tegnap este az egyik kezén jelezntkeztek kiütések, olyan mint a szúnyogcsípés, fehér és feldagad, és vakarta. Fél óra alatt az egész felsőtestét elöntötte. Adtam neki fél calcimusc ampullát és 15 csepp fenistilt, majd ügyeletre vittem. De mire a doki láttam, már leapadtak a duzzanatok, csak a piros foltok maradtak meg a helyén. A doki megkérdezte mit evett, mondta hogy adjak neki este még 5 csepp fenistilt és ne adjak neki tejterméket. Láza nem volt, étvágya volt, kedvével semmi baj.
Ma délelőtt megint kijöttek a kiütések, calcimusra és fenistilre elmúlottak. Most este megint kijött rajta. Étvágya van, kedve jó, láza nincs, semmi más gond.
Csak félek, mert éjjel nem látom a ruhában, terjednek-e , múlnak-e a kiütések, illetve rettegek, hogy befullad- és hogy észreveszem-e. Tegnap éjjel is legalább 5X néztem, hogy lélegzik-e és nem lázas-e. De aludt szépen.
Mit csináljak? MEgint vigyem ügyeletre holnap? Mitől lehet ilyen visszatérő kiütés? Ez önmagában nem zavarna, csak félek, hogy befullad, és a mentő is negyed óra, míg kiér hozzánk vidékre...
Mint a doki. Nagyon utána gondolnék, hogy mit fogyasztott, beleértve a vitaminokat is.
Nálunk festék-és adalékanyag is kiváltotta már.
Bizonyos esetekben még fürdés után is lehet, a víztől (ill. a benne lévő...valamitől)
Anyum is megnyugtatott, hogy fulladni már valószínü nem fog...
Igen, már másfél éve iszik tejet...
Ma reggel megint kiütéses volt, hétfőn megyünk dokihoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!