Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennél, ha gyerekeden...

Mit tennél, ha gyerekeden ismeretlen kiütések jönnének-mennének?

Figyelt kérdés

Tegnap este az egyik kezén jelezntkeztek kiütések, olyan mint a szúnyogcsípés, fehér és feldagad, és vakarta. Fél óra alatt az egész felsőtestét elöntötte. Adtam neki fél calcimusc ampullát és 15 csepp fenistilt, majd ügyeletre vittem. De mire a doki láttam, már leapadtak a duzzanatok, csak a piros foltok maradtak meg a helyén. A doki megkérdezte mit evett, mondta hogy adjak neki este még 5 csepp fenistilt és ne adjak neki tejterméket. Láza nem volt, étvágya volt, kedvével semmi baj.

Ma délelőtt megint kijöttek a kiütések, calcimusra és fenistilre elmúlottak. Most este megint kijött rajta. Étvágya van, kedve jó, láza nincs, semmi más gond.

Csak félek, mert éjjel nem látom a ruhában, terjednek-e , múlnak-e a kiütések, illetve rettegek, hogy befullad- és hogy észreveszem-e. Tegnap éjjel is legalább 5X néztem, hogy lélegzik-e és nem lázas-e. De aludt szépen.

Mit csináljak? MEgint vigyem ügyeletre holnap? Mitől lehet ilyen visszatérő kiütés? Ez önmagában nem zavarna, csak félek, hogy befullad, és a mentő is negyed óra, míg kiér hozzánk vidékre...

2011. jan. 21. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tom :Sxddd vidd el orvoshoz, abból baj nemlejhetdxdx
2011. jan. 21. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Mint a doki. Nagyon utána gondolnék, hogy mit fogyasztott, beleértve a vitaminokat is.

Nálunk festék-és adalékanyag is kiváltotta már.

Bizonyos esetekben még fürdés után is lehet, a víztől (ill. a benne lévő...valamitől)

2011. jan. 21. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ird le, hogy pontosan miket, mikor evett, mivel erintkezett a bore, es mikor jelentkezik a kiutes. Talan kiderul valami. Esetleg allergiologian kiderithetik,nem? Ahhoz meg kell beutalo a dokitiktol.
2011. jan. 21. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak megnyugtatásképp, ha már 3x kiütések jöttek ki akkor nem fog befulladni. Egyébként nyilván tényleg allergia. De rengeteg minden kiválthatja, nem is értem miért a tejtermékektől tiltott el a doki. Gondolom nem most kapott először.
2011. jan. 21. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Anyum is megnyugtatott, hogy fulladni már valószínü nem fog...

Igen, már másfél éve iszik tejet...

Ma reggel megint kiütéses volt, hétfőn megyünk dokihoz..

2011. jan. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!