Ne nézzetek hülyének kérlek! De azt gyanítom, hogy a pici babám felismert itt valakit az előző életéből! Mit tegyek? Felvettem a kapcsolatot azzal az ismeretlen hölgyel, de nem tudom, hogy ez milyen hatással lesz később a babára ill. a gyerekre.
Nem nézlek hülyének, meg bántani sem akarlak, de akkor az én fiam a "kistehenet meg a kistejest" ismerte fel az előző életéből. Meg a macskahang-mobilreklámot.
Mert ha ezeket meghallja, akkor megmerevedik és meg sem moccan, míg az megy. Sőt: ha a nagyszobában megy a tv és mi nem ott vagyunk, akkor is meghallja, arra fordítja a fejét és senkivel nem törődik addig, míg hallja.
Valószínű valamiért tetszik neki ez a hang, ez a ritmus. Legalábbis én erre gondoltam.
Szia!
Érdekes... Esetleg nem lehet, hogy annak a nőnek a hangja, hasonlít a tiédre? Vagy az is lehet, hogy sokat nézted azt a műsort terhességed alatt és megmaradt a "hangja" a babádban. Viszont ma Magyarországon még nem igazán elfogadott ez az "előző" élet dolog; annak ellenére hogy én is elfogadom a reinkarnáció lehetőségét az emberek sorsában.Esetleg érdemes lenne egy ezzel foglalkozó emberhez elvinni... (szakértőhöz)
Nem bántottál meg egyáltalán, köszi hogy írtál. Egyébként arra számítottam, hogy nem nagyon fogjátok elhinni, az a baj, hogy ezt leírni nem lehet mert az egész hátborzongató. A kistejesnek olyan hangja van, amilyen a mese szereplőknek, játékos, bohóckodó. Ez más!
Egyszer az öcsém amikor alig 1 éves volt, anyuval elmentek egy ház mellett amit zárt fal vett körbe. Az öcsém nem látott be. Egyszer csak azt mondta anyunak, hogy ő itt lakott! Elmondta, hogy néz ki a ház és mindent ami a falon belűl van. Anyu gyűjtött néhány téglát amire felállt, és bekukucskált a kerítés felett. Minden úgy volt ahogy az öcsém leírta.
Persze ez már komolyabb és hihetőbb, de én valóban úgy érzem, hogy a fiam ismeri őt valahonnan.
Keresd meg a hölgyet, és találkozzatok! Semmilyen hatással. Ez egy érdekesség. Nem biztos, hogy előző élet, lehet, hogy tetszik neki.
ha ennyire érdekel, kereshetsz egy regressziós pszichológust, de túl sokat ne foglalkozz ezzel, és ne mesélj neki erről túl korán. Csak érdekesség, ne zavard meg a gyermeket vele!
Ha nagyon izgat a dolog, szerintem kérdezz meg egy KÉPZETT asztrológust, ők állítólag meg tudják fejteni, hogy milyen kapcsolatban álltak az illető személlyel az előző életükben.
L.37+4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!