Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teremtsek kapcsolatot ismeretlen lánnyal?
Egyáltalán nem ismerjük egymást, még IWIW-en se. Szeretném jobban megismerni, mert eddig csak jókat hallottam róla (és szép is :). DE HOGYAN ?? Olyan osztályba jár, ahol 2 barátnőjét is ismerem, de nem vagyok túl jóban velük. Felvegyem MSN-re? És ha az a 2 rosszat mond rólam? Vagy hogy kezdhetném el? Nem akarok túl erőszakos / nyomulós lenni.
Utálok discoba járni, nem vagyok bulizós típus se izomagy. Első benyomásként hogy érhetnék el jót?
Hülyén hangzik de így van.
Vedd fel msnre, aztán akkor minden kiderül.
Akár rólad mondtak rosszakat neki, akár ő hülye a jóhíre ellenére, ez mind kiderül, csak okosabb lehetsz tőle, go for it!
Sok sikert!
Ne játszd meg magad,és legyél öszinte,de ne túl nyomulós.
Legyél udvarias,de ne túl nyálas.
nemtudom hogyhivnak, tegyük fel Bélának. Ez esetben valahogy így:
"És mondá Béla: legyen kapcsolat ismeretlen lánnyal! És lőn kapcsolat.
És látta Béla, hogy ez jó!"
hmm, azthiszem valahogy így kell teremteni :P
komolyabban: nem sok esélyed van, sajnos tapasztalom, mert nem vagyok izmos kicsit se, és hát partyface-ség is távol áll tőlem.
20/f
;) humorral nem mész semmire... :\ :)) ez fix :(
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!