Ne nézzetek hülyének kérlek! De azt gyanítom, hogy a pici babám felismert itt valakit az előző életéből! Mit tegyek? Felvettem a kapcsolatot azzal az ismeretlen hölgyel, de nem tudom, hogy ez milyen hatással lesz később a babára ill. a gyerekre.
Ne lovald bele magad ebbe! Ha igaz, ha nem lényegtelen. Esetleg ha az illető színésznő, vedd meg egy mesekazettáját!
lehet, hogy a te hangod olyan volt a hasfalon átszűrődve.
nyugodtan írd le, ki az, ez nem jogsértő, és nem is veszélyes.
Szia! Mi van, ha felismerte? Most mar uj elete van veletek.
Ugyse tud mit tenni az a bizonyos illeto, es nem is fog. O ugyanis mar felnott es biztos, h nem emlekszik ra, vagy nem hisz benne. Konyveljetek el, mint felismerest, es erdekest tortenetet, de ne bonyolitsatok tovabb.
Szia!
Az én fiam 9 hónapos, nála is vannak ilyenek. Van az a sör reklám amiben egy gyerek beszél Magyarországról, ha az én kisfiam meghallja a hangját lemerevedik és csak mosolyogva nézi. Vagy amikor meghallja a Lady Gaga poker face számát hozzá sem lehet szólni még nincs vége a számnak.:) Szerintem nem arról van szó, hogy felismerte volna előző életéből egyszerűen csak sokat hallotta és megtetszett neki. Én sem akarlak megbántani, csak szerintem van ésszerűbb magyarázat.
Nálunk Donald kacsa hangja arat nagy sikert 5 hónapos kislányomnál. Hatalmasakat kacag rajta. :)
Tényleg hihetetlen amit írsz, de gondolom van rá valami magyarázat. Kíváncsi vagyok én is, majd írd meg a fejleményeket. Vissza fogok nézni.
Nálunk az összes reklám szent és sérthetetlen, egyszerűen ha reklám van megáll az élet, nem eszik , nem mászik. Ha vége a reklámnak megy minden tovább.
Azért kicsit nekem ez ijesztő. És ha tényleg felismerte az illetőt, vagy tényleg úgy van ahogy írtad, akkor számodra nem lenne ijesztő a dolog? Hogy zárnád le magadban ez érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!