Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne nézzetek hülyének kérlek!...

Ne nézzetek hülyének kérlek! De azt gyanítom, hogy a pici babám felismert itt valakit az előző életéből! Mit tegyek? Felvettem a kapcsolatot azzal az ismeretlen hölgyel, de nem tudom, hogy ez milyen hatással lesz később a babára ill. a gyerekre.

Figyelt kérdés
Ezt tényleg nem csak kitalálom vagy képzelem!! Ha még nem is látja, csak a hangját hallja, egyszerűen megőrül. Kérdezzek pszichológust, vagy mit tegyek? Rengeteg alkalommal bizonyította a kisbabám, hogy ismeri valahonnan. Ezt nem csak én látom, más is.
2009. júl. 28. 08:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Lehet tudni hogy ki az?Ez még nem derült ki,és érdekelne...
2009. júl. 28. 09:23
 12/30 anonim ***** válasza:

Ne lovald bele magad ebbe! Ha igaz, ha nem lényegtelen. Esetleg ha az illető színésznő, vedd meg egy mesekazettáját!

lehet, hogy a te hangod olyan volt a hasfalon átszűrődve.

nyugodtan írd le, ki az, ez nem jogsértő, és nem is veszélyes.

2009. júl. 28. 09:33
 13/30 anonim ***** válasza:
Egy lélek lehet hogy 300 vagy 700 év múlva tér újra vissza, ha van ilyen.
2009. júl. 28. 09:34
 14/30 anonim ***** válasza:

Szia! Mi van, ha felismerte? Most mar uj elete van veletek.

Ugyse tud mit tenni az a bizonyos illeto, es nem is fog. O ugyanis mar felnott es biztos, h nem emlekszik ra, vagy nem hisz benne. Konyveljetek el, mint felismerest, es erdekest tortenetet, de ne bonyolitsatok tovabb.

2009. júl. 28. 09:50
 15/30 anonim ***** válasza:
Engem kirázott a hideg, ahogy ezt olvastam. Nem mondom, hogy nem hiszek benne... inkább azt, hogy sosem foglalkoztam vele. Szerintem is keresd fel a hölgyet, meg egy szakembert és derítsd ki, hogy mennyire befolyásolja ez a babád életét. Ha jutottál valamire, akkor írj ide légyszi, kíváncsi vagyok!
2009. júl. 28. 10:18
 16/30 A kérdező kommentje:
Megígérem, hogy leírom nektek ki az, de megakarom várni míg válaszol a levelemre. És megírom a fejleményeket is, nézzetek be picit később! köszönöm a választ mindenkinek!
2009. júl. 28. 10:32
 17/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 9 hónapos, nála is vannak ilyenek. Van az a sör reklám amiben egy gyerek beszél Magyarországról, ha az én kisfiam meghallja a hangját lemerevedik és csak mosolyogva nézi. Vagy amikor meghallja a Lady Gaga poker face számát hozzá sem lehet szólni még nincs vége a számnak.:) Szerintem nem arról van szó, hogy felismerte volna előző életéből egyszerűen csak sokat hallotta és megtetszett neki. Én sem akarlak megbántani, csak szerintem van ésszerűbb magyarázat.

2009. júl. 28. 10:48
 18/30 anonim ***** válasza:

Nálunk Donald kacsa hangja arat nagy sikert 5 hónapos kislányomnál. Hatalmasakat kacag rajta. :)

Tényleg hihetetlen amit írsz, de gondolom van rá valami magyarázat. Kíváncsi vagyok én is, majd írd meg a fejleményeket. Vissza fogok nézni.

2009. júl. 28. 11:12
 19/30 anonim ***** válasza:
Csak azért írok én is kiváncsi vagyok mi lesz ebből!
2009. júl. 28. 14:15
 20/30 anonim ***** válasza:

Nálunk az összes reklám szent és sérthetetlen, egyszerűen ha reklám van megáll az élet, nem eszik , nem mászik. Ha vége a reklámnak megy minden tovább.

Azért kicsit nekem ez ijesztő. És ha tényleg felismerte az illetőt, vagy tényleg úgy van ahogy írtad, akkor számodra nem lenne ijesztő a dolog? Hogy zárnád le magadban ez érdekelne

2009. júl. 28. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!