Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne nézzetek hülyének kérlek!...

Ne nézzetek hülyének kérlek! De azt gyanítom, hogy a pici babám felismert itt valakit az előző életéből! Mit tegyek? Felvettem a kapcsolatot azzal az ismeretlen hölgyel, de nem tudom, hogy ez milyen hatással lesz később a babára ill. a gyerekre.

Figyelt kérdés
Ezt tényleg nem csak kitalálom vagy képzelem!! Ha még nem is látja, csak a hangját hallja, egyszerűen megőrül. Kérdezzek pszichológust, vagy mit tegyek? Rengeteg alkalommal bizonyította a kisbabám, hogy ismeri valahonnan. Ezt nem csak én látom, más is.
2009. júl. 28. 08:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Vissza írt nekem, leírtam neki mindent a babámmal kapcsolatban, kíváncsi vagyok hogyan reagál. Ha kiderülne, hogy igazam van, biztos szakemberhez fordulnék, hogy ő mit javasol. Mert lehet előző életében ő volt az anyja, sosem lehet tudni.
2009. júl. 28. 15:57
 22/30 anonim ***** válasza:
Várjuk,hogy ki az....
2009. júl. 28. 22:11
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
A lányom ezt nekem is csinálta. Volt egy színész, akinek a hangjára abba hagyta a sírást, nagyokat nevetett, később pedig mindig megsimogatta a képernyőt. Szerintem csak a hang volt neki kedves, semmi több. Nem szabad a gyerekbe ilyeneket belemagyarázni ,nehogy később ebből lelki problémái legyenek!
2009. júl. 28. 22:30
 24/30 anonim ***** válasza:

Miert pont az anya lehetett? Nem lehettek testverek esetleg? Az is lehet, h az apja volt, vagy szeretok voltak. Annyi variacio letezhet.

Egyebkent mit akarsz vele elerni? Nem latom ennek az egesznek az ertelmet.

2009. júl. 28. 22:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem írtad le, hogy mit írt vissza. Nagyon kíváncsiak vagyunk ám!!!
2009. júl. 29. 08:01
 26/30 A kérdező kommentje:
Türelmeteket kérem! Folyamatban!
2009. júl. 29. 08:27
 27/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én is kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra!
2009. júl. 29. 12:32
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia! Történt valami előrelépés?
2009. aug. 13. 20:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Na történt valami azóta?
2009. szept. 16. 09:20
 30/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát, ami eddig történt az annyi, hogy megemlítettem Urbán Ildikónak, egyébként nagyon kedves volt. Azt mondta, hogy nem zárja ki a reinkarnáció lehetőségét, meghogy nagyon jól esik neki az ahogy a kisfiam viselkedik. Mostmár egyre kevesebbet látja a tv-ben, de még mindig felragyog a szeme ha látja. Sziasztok!

2009. szept. 16. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!