Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem bunkó kérdés akar lenni,...

Tica0121 kérdése:

Nem bunkó kérdés akar lenni, de: miért van az, hogy sok nő mikor gyereket szül, elkezd mindent többes számban csinálni?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt: bekakáltunk, x hónaposak vagyunk... Ennél már csak az bántja jobban a fülemet, ha a férfi mondja, hogy szülünk!

Nektek is van ilyen, ami nektek nagyon zavaró? Vagy csak én vagyok ma ilyen kukacos? :)

2013. okt. 30. 10:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%

# 8/10

Van aki betudja osztani az idejét van aki meg sipánkodni tud csak. Neked sincs túl sok dolgod ha ide tudsz írni.

2013. okt. 30. 11:20
 12/32 anonim ***** válasza:
28%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=t%F6bbes&kat..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=t%F6bbes&kat..

Most hiretelen ennyit találtam, mert nem fogok minden egyes kulcsszóra rákeresni, de tényleg hetente megkérdezi valaki. Ha nem tetszik, ne beszélj így, ennyi. Komolyan őrület, hogy sokan nagyítóval keresik az ürügyet, ami alapján beleköthetnek a másikba. Ennyire unatkoztok?

2013. okt. 30. 11:20
 13/32 anonim ***** válasza:

Nekem a hét kedvencem,bár nem teljesen ugyan az.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altata..

Utolsó a családit meg naponta 10-en megkérdezik, akkor mi van.

2013. okt. 30. 11:22
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Ja, van időm, csak nekem koromból adódóan se gyerekem, se férjem még. ;)
2013. okt. 30. 11:23
 15/32 anonim ***** válasza:
16%

Hát ne haragudj..de én megfogadtam, hogy mostantól minden ilyen másokat fikázó kérdésre belekötős választ adok..

Magyarul ami úgy kezdődik pl hogy, Mit gondoltok arról az anyukáról....?

Mert miért is kell mással foglalkozni?

Arról nem is beszélve, hogy az ilyen értelmetlen kérdésekre ömlik a válasz, de mikor valakinek tényleg segítség kell akkor megy a nagy kuss!!!!

Ha unatkozol..menj sétálni, szép idő van, kicsi a babád, használd ki, mert lassan jön a rossz idő.

2013. okt. 30. 11:25
 16/32 anonim ***** válasza:
Igen, a családit is percenként megkérdezik, de az nem arról szól, hogy röhögjük ki a másikat, mert nem tetszik a beszédstílusa.
2013. okt. 30. 11:26
 17/32 anonim ***** válasza:
41%

Tényleg...1 hete minden 2. kérdés a családi pótlékról szól!!!!

Akkor most ismét leírom, hogy ma utalnak, és holnap lesz pénz emberek!!!! :D

2013. okt. 30. 11:27
 18/32 A kérdező kommentje:
Még egyszer leírom: NEM FIKÁZTAM SENKIT, NEM AKAROK SENKIT KIRÖHÖGNI! Csak érdekelt! De úgy látszik inkább a családiról kellett volna érdeklődnöm...
2013. okt. 30. 11:29
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

# 14/18

Akkor meg minek ítélkezel, ha nem is vagy ugyan abban az élethelyzetben.

2013. okt. 30. 11:40
 20/32 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, miért van ez. Engem zavar. Bár mondjuk nem beszélek ilyenekkel, barátnőm nem T/1-ben beszél (neki is 9 hós babája van, mint nekem), de a védőnőnél a várakozás alatt akivel beszélgettem csajszi így beszélt... Mennyi fogaTOK van? Mikor kezdteTEK felülni? Úúú... Engem zavar. :)

De hát mindenki úgy beszél, ahogy akar.

Ami még zavaró nekem, az a biokölesgolyós anyukák. Soha semmi cukor, semmi babapiskóta, csak természetes, ízetlen, otthon készült kaják, aki nem így csinálja az meg h.ülye és felelőtlen anya. Ez még zavaróbb, mint a T/1. :)

2013. okt. 30. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!