Mennyi idős kortól lehet a gyereket a nagyszülőkre hagyni akár egy-két hétre?
Rettentő szoros kapcsolatom volt nagyimmal gyermekkoromban, és bizony volt, hogy 2 hetet is nála töltötte anno. Imádtam. Amikor először mentem, 4 éves voltam, kikönyörögtem anyuméktól.
Természetesen nincs sablonmegoldás, nagyi- és gyerekfüggő is a dolog. Te érzed, hogy nektek hogy a legjobb.
gyerekfüggő, nagyifüggő és szülőfüggő, na meg hogy mi miatt. Pl. nyári szünet az oviban és nem tudod kire hagyni a 4 évest egy-két hétre, a nagyszülők meg távol, akkor oké, pláne ha hétvégén meglátogatod, vagy már a pénteket is kiveszed és 3 napot is vele vagy, majd megint 5 napot nem. De pl azért hogy elutazzak nyaralni a párommal, azért nem hagynám ott ennyi időre, max 3-4 napra.
A 21 hónapos lányom bárhol elalszik, mert úgy van szoktatva, hogy leteszem, elköszönök, ajtó becsuk és reggelig alszik. A 3,5 évesem csak úgy alszik a mamánál egy-két estét, ha én vagy a férjem is ott van vele. Ő a mai napig köztünk alszik el, majd a helyére visszük és amint ébred jön vissza.
Mi augusztusban szeretnénk 3 napra elutazni, akkor fog a nagymama mindkettőjükre vigyázni addig.
Én személy szerint max egy hétre hagynám ott őket mamánál, kb 4-5 éves kor alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!