Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg járt már ugy valaki...

Tényleg járt már ugy valaki hogy bevásárlásor vagy egyéb alkalommal majdnem ellopták a gyerekét amíg egy percre nem figyelt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Én még ilyenről nem hallottam. :(
2012. jún. 19. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Személy szerint nem jártam így, viszont pár éve volt egy eset a Tatabányai tesco-ban. Amíg az anya elfordult egy pillanatra, addig egy házaspár kikapta a kocsiból a pár hónapos csecsemőt. Bevitték a mosdóba, ott lekapták hajnyíróval a haját, átöltöztették fiú ruhába, és megpróbáltak kiszökni. Mivel az anya pillanatok alatt észrevette, hogy eltűnt a kislánya, azonnal riasztotta a személyzetet, és lezárták az egész boltot. Így szerencsére meglett a baba!
2012. jún. 19. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Második, ezt a dolgot én is hallottam, csak az a csecsemő 5 éves forma volt. Szóval nem tudom, mennyi igazság- alapja van.
2012. jún. 19. 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
kamu volt
2012. jún. 19. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Én ugy tudom kamu volt a tescos dolog. Én nem hallottam ilyet mostanában itthon.
2012. jún. 19. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
2. vagyok! Nem első kézből hallottam, úgyhogy nem tudom pontosan mennyi a valóságalapja.
2012. jún. 19. 11:48
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Én még nem. Ha éppen nem a lányomra figyelek, akkor is fogom a kezét. Így nem tudná ellopni senki!
2012. jún. 19. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem megint elkezdett terjedni a lánclevél? :) Senki az ismeretségi körömből még soha nem járt így, és nem is hallottam ilyen esetről, leszámítva a "Küldd tovább mindenkinek!!!" kezdetű email-szemeteket. Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvas az ember, az ilyen "tedd ki te is, hogy mindenki lássa" agymenések meg főleg nem érnek annyit, hogy parázzunk miattuk.
2012. jún. 19. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi olyan dolog terjed a közösségi oldalakon is, amik már évek óta. De még mindig van, aki megosztja :) A kisbaba, akinek vért kell adni, már szerintem iskolába jár :) Én egyébként nem is osztok meg olyan dolgokat, aminek nem járok utána.
2012. jún. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!