Tényleg járt már ugy valaki hogy bevásárlásor vagy egyéb alkalommal majdnem ellopták a gyerekét amíg egy percre nem figyelt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 10:49
1/9 anonim válasza:
Én még ilyenről nem hallottam. :(
2/9 anonim válasza:
Személy szerint nem jártam így, viszont pár éve volt egy eset a Tatabányai tesco-ban. Amíg az anya elfordult egy pillanatra, addig egy házaspár kikapta a kocsiból a pár hónapos csecsemőt. Bevitték a mosdóba, ott lekapták hajnyíróval a haját, átöltöztették fiú ruhába, és megpróbáltak kiszökni. Mivel az anya pillanatok alatt észrevette, hogy eltűnt a kislánya, azonnal riasztotta a személyzetet, és lezárták az egész boltot. Így szerencsére meglett a baba!
3/9 anonim válasza:
Második, ezt a dolgot én is hallottam, csak az a csecsemő 5 éves forma volt. Szóval nem tudom, mennyi igazság- alapja van.
5/9 anonim válasza:
Én ugy tudom kamu volt a tescos dolog. Én nem hallottam ilyet mostanában itthon.
6/9 anonim válasza:
2. vagyok! Nem első kézből hallottam, úgyhogy nem tudom pontosan mennyi a valóságalapja.
7/9 anonim válasza:
Én még nem. Ha éppen nem a lányomra figyelek, akkor is fogom a kezét. Így nem tudná ellopni senki!
8/9 anonim válasza:
Csak nem megint elkezdett terjedni a lánclevél? :) Senki az ismeretségi körömből még soha nem járt így, és nem is hallottam ilyen esetről, leszámítva a "Küldd tovább mindenkinek!!!" kezdetű email-szemeteket. Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvas az ember, az ilyen "tedd ki te is, hogy mindenki lássa" agymenések meg főleg nem érnek annyit, hogy parázzunk miattuk.
9/9 anonim válasza:
Mennyi olyan dolog terjed a közösségi oldalakon is, amik már évek óta. De még mindig van, aki megosztja :) A kisbaba, akinek vért kell adni, már szerintem iskolába jár :) Én egyébként nem is osztok meg olyan dolgokat, aminek nem járok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!