Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit gondoltok?

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most adtam el a babakocsimat és feltettem több oldalra is.Az egyik oldalon nézegettem hogy az ugyanolyan babakocsit mint az enyém mennyiért hirdetik mások.Hát nagyon ledöbbentem.25,30,35,55ezer forintokért árulják.De főleg az 55000Ft-oson esett le az állam,ennél volt babahordozó is hozzá a többinél nem.Ez a fajta babakocsi a vaterán 32000Ft + lehet hozzá külön venni 11000Ft-ért babahordozót.Most ha ezt összeadjuk az 43000Ft,és új(!).Akkor mit akar az illető 55ezerért?Nem is tudja eladni mert már december óta árulja.Én 22000Ft-ért adtam el,szombaton felraktam és vasárnap már telefonáltak érte.Ma miután elvitték telefonált még valaki hogy kellene neki.Az enyém is teljesen jó,újszerű állapotban volt.De én úgy gondolkodtam hogy ha újonnan 32000Ft akkor én se adnék 30000Ft-ot egy használtért.Nem értem hogy egyesek mégis mit gondolnak.
2012. ápr. 16. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, igen, sajnos ezt a "jelenséget" már én is megfigyeltem.

Sztem tuti palimadárra várnak...de az is lehet, hogy a kedves eladó volt a palimadár annó, és áron felül vettem meg.

Én is árulok ezt azt a Vaterán, látom, hogy van az a tipusú eladó, aki kivár, és pofátlan áron adja a dolgait. Ha vki nincs képben az árakkal, sztem biztos bedől...bár azért az ember babakocsit általában felkészülten vásárol...

2012. ápr. 16. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Tipikus, én is sok ilyennel találkozom. Gyorsan akar sok pénzhez jutni, de nem fog neki összejönni. Én a babaruhákat árultam, kezdtem egy összeggel, kicsit vártam nem ment, lentebb vittem az árat. Végül elment. Én úgy vagyok vele, hogy inkább adjam oda sokkal olcsóbban minta mennyit ér, de ne rakosgassam tovább. DE azért kerestem is rajtuk.
2012. ápr. 16. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a bababörzén jártam így legutóbb itt nálunk. Olyan árakon árulták a használt ruhákat, hogy úgy voltam vele, tartsák meg. Nem fogok 500 meg 800 Forintokat adni egy kis bodyért, főleg, hogy a Tescoban, Aldiban ennyiért újat is kapok. Volt, aki gyerek overállt árult 8ezerért!! Könyörgöm, újonnan is tudok venni feléért...

Nem tudom, mit akarnak az emberek. Nyilván, hogy mindenkinek pénz a pénz, de abból kéne kiindulni, hogy ő maga vajon mennyit adna érte, ha neki kínálnák használtan....

Amúgy gondolom sok palimadár lehet a teszveszen, vaterán és hasonlókon, mert ha nem tudnának semmit áron fölül eladni, akkor lejjebb mennének az árak, de nem. Én leginkább a már ismert eladóktól vásárolok, ahol tudom, mit kapok a pénzemért és nem is adják drágán a cuccokat.

2012. ápr. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!