Ti mit gondoltok?
Igen, igen, sajnos ezt a "jelenséget" már én is megfigyeltem.
Sztem tuti palimadárra várnak...de az is lehet, hogy a kedves eladó volt a palimadár annó, és áron felül vettem meg.
Én is árulok ezt azt a Vaterán, látom, hogy van az a tipusú eladó, aki kivár, és pofátlan áron adja a dolgait. Ha vki nincs képben az árakkal, sztem biztos bedől...bár azért az ember babakocsit általában felkészülten vásárol...
Én a bababörzén jártam így legutóbb itt nálunk. Olyan árakon árulták a használt ruhákat, hogy úgy voltam vele, tartsák meg. Nem fogok 500 meg 800 Forintokat adni egy kis bodyért, főleg, hogy a Tescoban, Aldiban ennyiért újat is kapok. Volt, aki gyerek overállt árult 8ezerért!! Könyörgöm, újonnan is tudok venni feléért...
Nem tudom, mit akarnak az emberek. Nyilván, hogy mindenkinek pénz a pénz, de abból kéne kiindulni, hogy ő maga vajon mennyit adna érte, ha neki kínálnák használtan....
Amúgy gondolom sok palimadár lehet a teszveszen, vaterán és hasonlókon, mert ha nem tudnának semmit áron fölül eladni, akkor lejjebb mennének az árak, de nem. Én leginkább a már ismert eladóktól vásárolok, ahol tudom, mit kapok a pénzemért és nem is adják drágán a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!