Hiv+ vak vagyunk?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,van egy 4 hónapos kislányom.4évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom.a "párom"mint évekkel késöbb kiderült csalt fűvel-fával(prostival is)én közben megtaláltam az igazit,férjhez mentem,terhes lettem.a terhesség előtt picivel pár folt jelent meg a lábamon,vörös-lilák.elmentem bőrgyógyászhoz,ahol azt mondták ne aggódjak,elmúlik,nem múlt,közben teherbe estem nem foglalkoztam vele,de ezek a foltok nem múltak.más tünetem nincs.a picin semmi fura nincs sose szoptattam.(nem volt tejem)csak ezen a héten tudtam meg h ez (ami nálam van)lehet hiv tünet!!!!!!ahogy az ex hűtlenségét se tudtam!Mi van ha a férjem és a kicsi meghal miattam?????magam miatt nem aggódom de ők????????már se enni se aludni nem tudok.szűrésre meg rettegek menni(ha kimondják felér a halállal:((((((ja és a szülés idején is rossz volt a vérképem(alacsony leukocytasz,vérszegénység)már a végletekig nem bírom:(2013. okt. 13. 14:34
61/62 anonim válasza:
nekem nézték a terhesség elején.tényleg kötelezővé kéne tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!