Milyen ajándékot adnátok egy 1 éves születésnapra ? (Fiú) Játék ,ruházat ,tisztálkodási szerek,élmény . Bármit szívesen veszek.

Bármilyen hintát. Fészekhintát, csepphintát, szivárványhintát. Nálunk utóbbi volt az első szülinapi ajándék, imádja a mai napig (3 éves). Eddigi közös életünk legjobb ajándéka volt egyelőre. :)
De lehet valami kinti jármű, ami még nincs neki. Mi pl. megörököltünk egy Bobocart. Én ezt a járművet nem tudom értelmezni... Szintén a kislányom kedvence a mai napig. 🙈
Vagy lehet kismotor, traktor, dömper, fűnyíró, akármi.

En a rokonoktol, akik nagyon szerettek volna ajandekozni, ruhat vagy konyvet kertem, praktikus okokbol :D
Ezekbol soha nem eleg.
Mi pedig kismotort vettunk, fa allatkakat, kis asztalt szekkel, egy nagy dompert, amibe bele tud ulni es pikler maszokat rampaval.
De amugy a maszokat peldaul 1 evesen meg annyira nem tudta hasznalni, inkabb kozeledve a 1,5 evhez kezdte erdekelni, de minden gyerek mas persze.

Kismotor, homokozó, csúzda, hinta vagy egy mini játszótér, ha szereti az autókat/traktort/kamiont akkor egy olyat kintre amire rá is bir ülni, barkácsasztal.
Most ennyi jutott eszembe hirtelen. Mivel jön a tavasz, ezért mindenképp kinti dologba gondolkodnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!