Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándékot adnátok egy...

Milyen ajándékot adnátok egy 1 éves születésnapra ? (Fiú) Játék ,ruházat ,tisztálkodási szerek,élmény . Bármit szívesen veszek.

Figyelt kérdés

febr. 24. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen járgányt, ami még nincs.
febr. 24. 23:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Kertes házban vagy panelban élnek-éltek? (saját gyermek-vagy ismerős-rokon?)
febr. 24. 23:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Saját gyermek,és kertes házban.
febr. 25. 02:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen hintát. Fészekhintát, csepphintát, szivárványhintát. Nálunk utóbbi volt az első szülinapi ajándék, imádja a mai napig (3 éves). Eddigi közös életünk legjobb ajándéka volt egyelőre. :)

De lehet valami kinti jármű, ami még nincs neki. Mi pl. megörököltünk egy Bobocart. Én ezt a járművet nem tudom értelmezni... Szintén a kislányom kedvence a mai napig. 🙈

Vagy lehet kismotor, traktor, dömper, fűnyíró, akármi.

febr. 25. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

En a rokonoktol, akik nagyon szerettek volna ajandekozni, ruhat vagy konyvet kertem, praktikus okokbol :D

Ezekbol soha nem eleg.

Mi pedig kismotort vettunk, fa allatkakat, kis asztalt szekkel, egy nagy dompert, amibe bele tud ulni es pikler maszokat rampaval.

De amugy a maszokat peldaul 1 evesen meg annyira nem tudta hasznalni, inkabb kozeledve a 1,5 evhez kezdte erdekelni, de minden gyerek mas persze.

febr. 25. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 1 éves korában adtam a fiaimnak egy matatókockát vagy mit, ami fából van, és az oldalain különböző tekerhető, forgatható, csúsztatható bigyók vannak. Na azt 1 évesen imádták, illetve a scolaros böngészőket. A nagyobbik 1 évesen már rajzolni is kezdett marokkrétával, a kicsi meg kismotorozni.
febr. 25. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én valami kinti járművet vagy matató falat. A sajátomnak is ezeket fogok, de az majd csak nyáron lesz.
febr. 25. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kismotor, homokozó, csúzda, hinta vagy egy mini játszótér, ha szereti az autókat/traktort/kamiont akkor egy olyat kintre amire rá is bir ülni, barkácsasztal.

Most ennyi jutott eszembe hirtelen. Mivel jön a tavasz, ezért mindenképp kinti dologba gondolkodnék.

febr. 25. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!