Van olyan gyerek akinek nem való a Ringató foglalkozás?
Sziasztok!
Kisfiam 2 éves, elmentünk egy ilyen foglalkozásra, de nem igazán akart megmaradni az ölemben. Nagyon jól érezte magát, ugrált, táncolt a mondókákra, dalokra. Viszont, azoknál a részeknél, ahol az ölemben kellett volna ülnie egyértelműen jelezte, hogy nem akarja és helyette inkább szabadon mozgolódott. Több olyan rész is volt, ahol akaratoskodott, hogy nem akarja csinálni. Úgy ítéltem meg, hogy a többi gyerek sokkal nyugodtabb volt nála. Szerintetek érdemes megpróbálni másik alkalommal vagy engedjem el, mert ő nem olyan típus?

Kisfiam is utalta nagyobbkent mar. Babakent szerette, jartunk is olyan 15 honapos koraig. Utana nem, mert egyszeruen elege volt. Viszont 2 evesen meg egyszer elvittem, hatha, de akkor konkretan mar a terem vegeben alltunk csak, nem is volt hajlando kozelebb menni se a tobbiekhez.
Voltak amugy boven vele egykoru gyerekek is, ok szerettek. Szoval passz :D
Amugy lehet erdemes meg nektek probalkozni, nem tudom. En mar inkabb nem megyek,de mi ugye jartunk is sokat anno.

Fiam.
Háromszor voltunk, kétszer ordított, meg bújt belém, harmadszor meg rohangált körbe körbe 🤣

Mi ahova járunk egyàltalán nem elvàrás az ölben ülés.
Nàlunk nem egy gyerek viselkedik így, mint a fiad.
Kíváncsi, nagyobb a mozgásigénye.
Az egész foglalkozás a közösség akkor is jó hatással van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!