Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiv+ vak vagyunk?

Hiv+ vak vagyunk?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,van egy 4 hónapos kislányom.4évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom.a "párom"mint évekkel késöbb kiderült csalt fűvel-fával(prostival is)én közben megtaláltam az igazit,férjhez mentem,terhes lettem.a terhesség előtt picivel pár folt jelent meg a lábamon,vörös-lilák.elmentem bőrgyógyászhoz,ahol azt mondták ne aggódjak,elmúlik,nem múlt,közben teherbe estem nem foglalkoztam vele,de ezek a foltok nem múltak.más tünetem nincs.a picin semmi fura nincs sose szoptattam.(nem volt tejem)csak ezen a héten tudtam meg h ez (ami nálam van)lehet hiv tünet!!!!!!ahogy az ex hűtlenségét se tudtam!Mi van ha a férjem és a kicsi meghal miattam?????magam miatt nem aggódom de ők????????már se enni se aludni nem tudok.szűrésre meg rettegek menni(ha kimondják felér a halállal:((((((ja és a szülés idején is rossz volt a vérképem(alacsony leukocytasz,vérszegénység)már a végletekig nem bírom:(

2013. okt. 13. 14:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Nektek legyen igazatok,csak tényleg nem tudom mi más okozna még ilyen évekig tartó foltokat+rossz vérképet,de mindegy írtam,h vissza megyek!
2013. okt. 14. 16:01
 52/62 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Majdnem ezen mentem át tavaly decemberben én is. Egyszercsak bekattantam, hogy HIV + vagyok, és addig lovalltam bele magam, hogy 1 hét alatt 6 kilót fogytam, teljesen tönkrementem (Én sem magam miatt, a gyerekem -9 hónapig szoptattam-, párom miatt).. Akkor volt a fiam 1 éves, és nem múlt a szájnyálkahártya fertőzése... Aztán a testvérem nem bírta tovább nézni, elráncigált a tesztre (nem mertem volna magamtól elmenni). Fizettem inkább , hogy másnap meglegyen az eredmény! Negatív lett! Na ez volt a legeslegjobb döntés! A bizonytalanságnál nincs rosszabb!!! Iszonyatos nagy kő esett le a szívemről, újjászülettem! Egyébként én is kötelezővé tenném terhességnél a HIV szűrést is! Essél túl rajta, csak így tudod boldogan, és nyugodtan tovább élni az életedet! :) Majd írd meg légyszi' mi lett az eredmény!
2013. okt. 14. 17:50
 53/62 A kérdező kommentje:
Mindenképp irok!már remeg a gyomrom a péntektől,akk.megyek!
2013. okt. 14. 19:49
 54/62 anonim ***** válasza:
Ne félj, szerintem minden rendben lesz, és ha túl vagy rajta, meglátod újra kisüt a nap! :) Addig rossz... Én tudom, de megéri megszüntetni a bizonytalanságot :) 52-es voltam.
2013. okt. 15. 06:36
 55/62 anonim ***** válasza:
Szia!! Mi újság???
2013. okt. 18. 18:32
 56/62 anonim ***** válasza:
En is kivancsi vagyok az eredmenyre.
2013. okt. 18. 19:01
 57/62 anonim válasza:

Személyiségijogok......

Gondolj bele miért is van ez?Másnap az egész város tudná hogy X Y hív fertözött se munkahelye se barátja mindenki el fordulna tőlle.....

Azért nem szabad tudni még a háziorvosnak sem sem családtagnak semmit!!!

2013. okt. 18. 21:10
 58/62 anonim válasza:
2013. okt. 18. 21:15
 59/62 anonim válasza:
Én teljesen lesek ki a fejemböl hogy a gyakorin mikröl eszetekbe nem jut hív fertözöttek vagytok.Nekem soha eszembe nem jutna és nem is jutott ( egy apró foltról,torokfájásról meg pötty meg nem is tudom miket olvasok),még akkor sem mikor tüdőgyuladással a kórházba kerültem és akkor be nyögték hogy nem hív!! hanem aids-es vagyok Cd4 175 És most? ok minden rendben van jol nézki jok az eredmények "egészséges"....CD4 majd 500
2013. okt. 18. 21:26
 60/62 anonim ***** válasza:
???? Kívácsi vagyok mi van Veled.
2013. nov. 8. 17:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!