Hiv+ vak vagyunk?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,van egy 4 hónapos kislányom.4évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom.a "párom"mint évekkel késöbb kiderült csalt fűvel-fával(prostival is)én közben megtaláltam az igazit,férjhez mentem,terhes lettem.a terhesség előtt picivel pár folt jelent meg a lábamon,vörös-lilák.elmentem bőrgyógyászhoz,ahol azt mondták ne aggódjak,elmúlik,nem múlt,közben teherbe estem nem foglalkoztam vele,de ezek a foltok nem múltak.más tünetem nincs.a picin semmi fura nincs sose szoptattam.(nem volt tejem)csak ezen a héten tudtam meg h ez (ami nálam van)lehet hiv tünet!!!!!!ahogy az ex hűtlenségét se tudtam!Mi van ha a férjem és a kicsi meghal miattam?????magam miatt nem aggódom de ők????????már se enni se aludni nem tudok.szűrésre meg rettegek menni(ha kimondják felér a halállal:((((((ja és a szülés idején is rossz volt a vérképem(alacsony leukocytasz,vérszegénység)már a végletekig nem bírom:(2013. okt. 13. 14:34
11/62 anonim válasza:
Azonnal tesztelni...komolyan.Hidd el jobb tudni.Nekem is egy éve vannak foltok a testemen,nekem csináltak többször is HIV tesztet,NEM vagyok az ,nekem is rossz a vérképem,vérzékeny vagyok alacsony a trombocitám.Voltam én már majdnem rákos ,csomó autoimmun betegségre teszteltek vagy 5X HIV-re...és egyik sem vagyok...nem tudják mi a bajom.A szájban a hólyag is lehet mástól.Nem hiszem,hogy bárkinek jó ha még elhúzod ezt a dolgot sokáig,szánd el magad és gyerünk megcsinálni.Valószínűleg nem vagy az,de ha esetleg mégis ,tudomásom szerint nagyon jol szinten tartható a betegség,persze ha nem akkor mész mikor már nincs mit tenni,ez a férjedre és a gyerekedre is vonatkozik.Az ö érdekük is az,hogy minél hamarabb megcsináltasd.
12/62 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem h jó gyógyszerek vannak,de mondom nem a magam bőrét "féltem":)hanem a picit:(((((((csak reméltem hátha van aki tud vmit mondani ami hasznomra lehet(igen tudom,szűrés,de vhogy egyszerűen nem bírom rávennoi msagam:(
2013. okt. 13. 14:59
13/62 anonim válasza:
Ha baj van az amúgy is kifog derülni előbb vagy utóbb,csak az idődet húzod,és elhiszem ,hogy szörnyű a felelősség érzése rajtad,de ez nem lesz jobb x idő múlva,csak rosszabb mert kicsinálsz mindenkit magad körül.Itt egy lehetőséged van ,mégpedig az,hogy megcsináltatod a tesztet.Tudom min mész keresztül,én a húgomat kísértem el egyszer egy ilyen vizsgálatra,láttam min megy át.Kitartást.
14/62 anonim válasza:
Jó akkor a gyerekedért kell elmenned...pont azért,hogy ha beteg akkor kaphassa a kezelést...akkor menjél el érte,ne magadért.
15/62 A kérdező kommentje:
Huhh...kemény dolog...de hát nem értem az egészet.Az igazsághoz még hozzátartozik:Mikor a közelmúltban megtudtam a dolgot elmentem egy tesztre titokban.1hét múlva volt eredmény(viszont csak az STD teszt eredménye volt rajta,ami negatív)az orvos azzal fogadott h nincs semmi bajom.ezért nem is kérdeztem(otthon vettem észre h csak az std van rajt!!!!!visszamentem egy másik doki azt mondta h az AIDS azért nincs mert később jön hisz pestre kell küldeni)az eredményért sose mentem vissza:(((
2013. okt. 13. 15:05
16/62 A kérdező kommentje:
hülyeséget írtam:azt tudtam meg ezen a héten h csalt is az exem:(
2013. okt. 13. 15:07
17/62 A kérdező kommentje:
Hát ne tudjátok meg min megyek át:(Az eddigi majd'tökéletes életem hullik szétfelé...ja próbáltam keresni az exemet,de állítólag nincs az országban.
2013. okt. 13. 15:11
18/62 A kérdező kommentje:
Az orvosok nem gondolom h megfertőzhették vna magukat,hisz gondolom én fel vannak arra készülve h a páciensben lappang vmi,és azért van gumikesztyű stb:(
2013. okt. 13. 15:13
19/62 anonim válasza:
Kicsi az esélye, hogy az vagy. Még ha csalt is az exed, gondolj bele az átlag emberek körében ez nagyon ritka betegség, a prostik meg gyakran szűretik magukat. Inkább a kemény drogosok és a homoszexuálisok körében fordul elő, de még náluk is ritka.
Mindenképpen menj el egy tesztre, elsősorban hogy megnyugodj. Ha meg ne adj isten mégig baj van, minél hamarabb el kell kezdeni a kezelést és a családodat is kivizsgáltatni.
20/62 anonim válasza:
Megértem,hogy félsz,de Te már anyuka vagy ,nem teheted meg sem a babával,sem a férjeddel sem pedig magaddal,hogy nem mész megcsináltatni.Ezzel a bizonytalansággal csak kicsinálod magad és lehet felesleges az egész.Szedd össze magad mert most már komolyan csúnyát fogok írni :) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!