Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy szokta meg,hogy hátul...

Ki hogy szokta meg,hogy hátul ül a biciklin gyerekülésben a gyerek? Már 13 kg a kisfiam,1 éves,én nagy biciklizős vagyok,de kicsit tartok tőlle,hogy elhúz a súly,kanyaroknál,keskeny utakon

Figyelt kérdés
ma 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
tegyél rá utánfutót, vagy kösd a kerékpár után a gyermeket
ma 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 év kihagyás után ültem kerékpárra, rögtön úgy, hogy hátul a gyerek. Egyáltalán nem volt vészes. Csak sokat kellett mondogatni, hogy "ne dőlj oldalra, ne csápolj!". A 4 éves nagyot sokkal könnyebb volt vinni, mint az 1 éves kicsit, hiába többet nyomott a nagy.
ma 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, miért pontozták le az első választ, barátnőmnek is van utánfutója, abban ül a gyerek, ő meg tekeri a biciklit.
ma 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hátul van, észre sem fogod venni. Én rögtön elöl-hátul kombóval kezdtem (3 és 2 évesek), az se vészes, csak nehezebb tekerni.
ma 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!