Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos gyerek mellett...

8 hónapos gyerek mellett depresszió. Pszichológus nem sokat segített eddig. Volt így más is?

Figyelt kérdés
A pszichológus szerint nincs szülés utáni depresszióm, mert az ennél súlyosabb, ez inkább csak lehangoltság. Próbálom kicsit változatossabbá tenni a napjainkat, de lényegében elég egyhangú, monoton minden napunk. 8 hónapos babával még túl sok programot nem igazán lehet szervezni főleg, hogy pl.autózni nagyon nem szeret, első perctől kezdve ordít. Kialvatlan, nyűgös vagyok én is, és folyamatosan rossz a kedvem. Szegény férjem próbál segíteni, amennyit munka mellett tud, van énidőm is, de ez a rosszkedv nem múlik. A kisfiúnkat nagyon imádom, de úgy érzem az életünket utálom. Minden nap 7kor kelünk aztán csak várom, hogy elteljen a nap valahogyan. Volt valaki hasonló cipőben? Jobb lett később? Járok 2 hetente pszichológushoz, de egyelőre javulást nem érzek.
ma 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérj meg valakit, rokont, akiben bízol, hogy vigye el a gyereket legalább 2-3 napra.

Nekem is volt hasonló időszakom. Volt, hogy álló nap aludtam volna. Olyankor eljött Anyám és vigyázott a gyerekre, hagyott aludni.

Szerencsém volt, mert sorban álltak a rokonok, hogy a gyerekkel legyenek, én meg engedtem. Mindenki jól járt. A fiamnak sosem voltak problémái a beilleszkedéssel, nagyon önálló gyerek lett belőle.

ma 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lett, mikor visszamentem dolgozni. Addig nem.

Ha kell kontakt- nagyon normális emberhez, aki online konzultál szólj, aranyat ér. Árban is normális.

ma 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Én még később is, amikor már iskolás volt, azt csináltam, hogy este 8 után hello, megmondtam neki, csak akkor zavarj, ha ég a ház. Betartotta. Előtte az egész délután az övé voltam, játszottunk, olvastam neki mesét, tanultunk, elmentünk edzésre, együtt főztünk, de én meghülyültem volna, ha nincs egy kis énidőm. Introvertált vagyok amúgy.

ma 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak ilyen napjaim, de egy éves korában 4 órában visszamentem dolgozni és kiegyensúlyozottabb lettem (nálunk se család, se apuka, szóval kicsit már dobozva zárva éreztem magam).

Ő játszott 4,5 órát, én dolgoztam (töltődött az agyam), délutáni szundira jöttünk haza, ő aludt, nekem meg volt énidőm, (vagy aludtam én is).

Na meg sokat segített mikor elkezdett beszélni másfél éves kora körül és sokkal bulibb lett minden.

Na most meg már, hogy egész nap munka van, már alig várom, hogy otthon legyünk ketten :D

ma 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
En. De nalunk aoa a 2.gyerek volt. Akkor lett jobb,mikor szetmentunk.
ma 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!