Tényleg olyan nagy szám, ha egy gyerek 6 hetes korától végigalussza az éjszakát?
Nekem "elromlottak", de még bőven 1 éves koruk előtt. Eleinte fantasztikusan jó alvók voltak, a kórházban még átaludták az éjszakát, max 1x keltek fel, miután hazavittem őket is ez volt a trend olyan 3-4 hónapos korukig. A nagy onnantól óránként, amikor a járást tanulta, akkor óránként többször is, a kicsi meg ~2 éves koráig ha nem is óránként, de éjjelente 5-6 alkalommal stabilan felébredt. Ha valami nyűgje volt, többször. Ha esetleg csak 2-3x ébredt, már bontottam a pezsgőt aznap, hogy milyen jó éjszakánk volt :D :D :D Pedig ő is milyen jól aludt az első néhány hónapban...
Hát ez ilyen, na. Valakinek ilyen habitusú a gyereke, másnak olyan. Örülj, hogy a tieid jó alvók, ez tök jó dolog :) De nem általános, ahogy elnézem a környezetem, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!