Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg olyan nagy szám, ha...

Tényleg olyan nagy szám, ha egy gyerek 6 hetes korától végigalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
1 éves lányom 6 hetes kora óta soha nem ébredt fel hajnal 5 előtt, még mikor egyszerre jött 2 szemfoga akkor se. Ez tényleg ritka?
tegnapelőtt 22:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvasom neten meg hallom az ismerősi körömből, igen, ritka. Az enyém csak enni kelt fel 0-2hó között aludt 22h-10h ig 3 etetéssel.Utána csak 1x kelt 4 körül, majd 20h-7h ig alszik most 1 évesen de hónapok óta ez a rutin. 4 foga van csak de nem kottyant meg neki, aludt ugyanúgy.
tegnap 07:02
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősi körömben mindenkinek átaludja az éjszakát a baba, mi vagyunk a "szerencsés" kivétel. 8 hónapos lesz, egy átaludt éjjel nem volt. 3-10x ébred. Néha visszaaltatni is 30-60 percig tart.

Tedd össze a két kezed. Nem olyan nagy szám, de ha a másik csoportba kerültél volna, akkor annak éreznéd.

tegnap 07:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást utolsó. Jesszusom, baromi fáradt lehetsz meg a gyerek is :O
tegnap 07:12
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
A 9 évesem SE alussza végig. Szóval szerintem nagy szám,igen.
tegnap 07:50
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Körülöttem az összes baba jó alvo. A nagylanyom 2 óránként kelt éjszaka majdnem 2 éves koráig.

Most a kicsi kB 10x szokott ébredni éjjel, nappal is kB 2x fel órát alszik összesen, 9 hónapos múlt.

tegnap 08:16
 16/28 anonim ***** válasza:
39%

"Körülöttem az összes baba jó alvo. "

Vagy csak mondják a szülők...

tegnap 08:22
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

# 16 a 6-8 óra alvás egyben szerintem jónak számít (én már 3-nak is örülnék)

Nálunk ez nem verseny, miért kéne kamuzni? Az unokahugom 1 hónapos múlt, tápszeres pótlást kap, éjjel 8 órát alszik utána.

Ismerősöm babája 3 hónapos, szintén kap tápszert 6 órára kiuti.

tegnap 08:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromi nagy szerencse, én örülök veled. :) Az enyémek tragikusan alszanak, az össz óraszám is az átlag alatt van bőven (12-14 helyett 9-10), a 3 éves még 3x kel egy éjszaka, a másfél éves sosem kelt 4-nél kevesebbszer, de az átlag inkább 6. Ölni tudnék 3 összefüggő óra alvásért, de majd egyszer annak is eljön az ideje. Imádom a gyerekeim úgy, ahogy vannak.

Egy ismerősöm van, akinek 2 hetesen végigaludta az éjszakát a babája, a többiek szívtak vagy sírni hagytak. A 2 hetes viszont onnantól a mai napig alszik, mint a bunda, már 6 éves.

tegnap 09:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszoló vagyok: Tegyük hozzá, hogy a végigalvást mindenkinek mást jelent. Én úgy számolom, hogy kb. 1 éves kora óta végigalussza amúgy az éjjelt, mert nem kel szopizni, nem kell kikelni az ágyból visszaringatni. De 4 éves, és hajnalban van, hogy 3x is megébred, engem keres, meg kell fogni a kezét, szomjas, pisilnie kell, mellettem alszik pont emiatt. Hajnalig ágyút lehet mellette dörgetni, de utána 4 óra körül kezdődik a ,,műsor". De ez a korábbiakhoz képest egy álom állapot.
tegnap 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromi szerencsés vagy. A lányom rossz alvó volt. 3 évesen aludta át először az éjszakát. Addig 2-3x kelt minden éjszaka. Be kellett takarni, szomjas volt, hasonlók.

Na aztán megszületett a fiam. Ha a lányom rossz alvó volt, a fiam egyenesen rémes. Óránként, fél óránként kelt szinte folyamatosan. Ha voltak is kevésbé rossz időszakok, azok se tartottak 1-2 hétnél tovább.

Decemberben volt kb.4 hetünk, amikor 2x ébredt, fel kellett venni, azon kívül kb.3-4x felsírt, de meg lehetett nyugtatni. Ez volt a jó időszak. Most megint rémes éjszakáink vannak. Üvöltve, sírva ébred, fel kell venni, sétálni kell vele, vagy úgy alszik, hogy félig fekszem, félig ülök vele a kanapén. És ezt óránként-másfél óránként. Májusban lesz 3 éves. Néha úgy érzem, sose lesz vége.

tegnap 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!