Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos fiam fogzik tegnap...

11 hónapos fiam fogzik tegnap délután 38,2 volt go az ugyelet meg vizsgálta nem talált semmit 5 fogs jön egyszerre és hogy attól lázas és hogy 38 fölé is mehet a láza kapott kuppot. Szerintetek Lássa a gyerek orvos ? Valakivoltmárigy

Figyelt kérdés

Ki oktatást nem kérek csak választ a kérdésemre

Üdv egy aggódó anyuka

#fogzás #tanács #Magas láz 38 fölött #Voltar így valaki ? #Tapasztalat ezen a téren
nov. 29. 00:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

"Ki oktatást nem kérek csak választ a kérdésemre"

Tehát akkor tátott szájjal mész a f@szerdőbe. Te is tudod, hogy lesznek beszólások, mert megteremtetted az alapját.

1. 38,2 mérföldekre van a magas láztól.

2. Ilyen semmivel nem terheljük az ügyeletet és nem szerzünk ott valós betegséget a gyerekünknek.

3. Szerinted ügyeleten ki vizsgálta, a portás?

Valaki biztos volt már így. Én még nem, meet fogzással nem rohangálok vele ügyeletre, pedig még csak 3hónapos.

nov. 29. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
38,2 vel minek kellett ügyeletre menni?
nov. 29. 05:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha más tartós tünet nincs (vagy nincs hirtelen életveszély),

akkor nem kell azonnal orvos. Ha jelentkezik valami, pl. taknyos, kezeld először otthon. Ha pár nap alatt nem múlik vagy rosszabb lesz, akkor kell orvos.

nov. 29. 05:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen hoemlekedesnel két napot varok és akkor megyek orvoshoz a gyerekkel..
nov. 29. 05:47
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Kúpot. A "kuppot" szó nem létezik.
nov. 29. 06:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutott volna ilyen miatt ügyeletre menni (ennyi idős volt kb a gyerekem mikor 40,2 volt, még ezzel sem, szépen levittük neki, utána semmi baja nem volt). Ha napok óta lázas akkor vinném orvoshoz
nov. 29. 07:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegszer voltak lázasak a gyerekeim (értsd, 40fok felett), mégsem vittem soha őket az ügyeletre ezzel.

Mikor 3 nap magas láz van. Vagy társul mellé extra tünet (nem a szokásos köhögés, orrfolyás), akkor viszem a gyerekorvoshoz, nem az ügyeletre....

Az ügyeleten orvosok vannak. Megállapították mi a baj. Most minek rángatnád még el a háziorvoshoz is? Hogy hátha elkap még valamit a legyengült immunrendszerével?

Emellett 11 hónaposan eszem ágában sincs kúpot nyomkodni a fenekébe. Nurofen.

nov. 29. 07:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ügyeleten meg az agyrázkódásos gyerek az ilyen hülyék miatt ül a váróban órákat…

A kórházban is orvos vizsgálta. Mit vársz a gyerekorvostól? Nem fogja varázsütésre kinöveszteni az összes fogát.

nov. 29. 07:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hisz látta orvos, akkor mi a kérdés?
nov. 29. 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
38.2 az egy kis hoemelkedes:( amúgy erre találtak ki a 1830-as számot, ahol eldöntik, hogy nagy-e a baj. Én akkor hívtam, amikor covidos volt az akkor 1,5 éves fiam és 41 fokos laza volt. Meg akkor sem jöttek ki, de elláttak jó tanácsokkal. Legközelebb te is ezt tedd
nov. 29. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!