Napi 5-600 ml tápszer elég 11 hónapos babának? Sajnos nem eszik többet és mást sem
Figyelt kérdés
nov. 1. 21:29
1/27 anonim válasza:
Ha van elég pisis, kakis pelus, nem fogy, akkor elég
2/27 anonim válasza:
11 hónaposan nem, nem elég. Orvos és védőnő mit mond?
3/27 Szabobianka3 válasza:
Fel évesen már nem adtam neki tápszert. Főtt kaja. 2.5 éves most és 15 kg
4/27 anonim válasza:
Ezzel nem dicsekednék 3 as... Miért nem adtál neki tápszert félévesen? Drága ? Ennyi az igénye, az enyem 4x 120mlilit iszik de eszeget mellette. Súlya gyarapszik igaz elég lassan, többet beletömni nem tudok ennyit fogad el. 1esnek igaza van, 2es orvos ha mond bármit is rá akkor mi a teendő, beletömöd, vagy mi?
5/27 anonim válasza:
Aha, mert más mód nincs, mint beletömni. Hülye. Kideríteném mi az oka, hogy nem eszik. Ennyi idősen az 5-600 ml tápszer mellé KELL hús, zöldség, gabona és nem, nem normális ha nem eszik. Kismillió oka lehet, ki kell deríteni.
6/27 A kérdező kommentje:
Hát én sokat olvasgattam itt gyakorin. És úgy látom nem vagyok ezzel egyedül. De mi is voltunk már mindenhol de eddig semmit nem sikerült kideriteni és már nagyon el vagyok keseredve hogy valami baja lesz😔
nov. 2. 15:06
7/27 Szabobianka3 válasza:
Miért adtam volna neki tápszert? Kapott rendes tejet kakaót. Főtt kaját. Ma már szalonna kolbász paradicsom. Ez falu. Itt szabad
8/27 anonim válasza:
Hát ha hiszed ha nem, 5 orvos nem tudj kideríteni hogy miért nem akar enni a 9 hós lányom. Kereshetik az okot de míg hízik a gyerek meg orvosi vizsgálat rendben van addig nem nagyon néznek a dolgok után hogy mi lehet a probléma, de látszik hülyézel úgy hogy halvány lila gőzöd sincs a dolgokról. A te gyereked nyilván eszik, ne tusd meg milyen amikor másé nem..Igen kell a hús meg a gabona de ha nem fogadja el a gyerek akkor mit csinálsz? Az orvos se tud semmit sem tenni hidd el.Unokahugom nem evett semmit meg egy éves koráig, mégse volt semmi baja. Na és még jobban dicsekszik 😂 Ne csodálkozz hogy minden kinja baja lesz a gyerekednek pár év múlva..3as
9/27 A kérdező kommentje:
8/ igen ez így van. És én már itt bőgök hogy mi a baj. Már az álom etetés sem működik mert nem fogadja el. Annyira félek nehogy baja legyen.
Aki pedig azt mondja. Most megállt a súlya illetve 200 g fogyott is. Tényleg örüljön neki akinek eszik a gyereke nem kell idegeskednie
nov. 3. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!