Napi 5-600 ml tápszer elég 11 hónapos babának? Sajnos nem eszik többet és mást sem
Figyelt kérdés
nov. 1. 21:29
21/27 A kérdező kommentje:
A súlya ment most. Pár kanál püré néha. De javarészt tápszert fogad el sajnos.
dec. 2. 00:36
22/27 anonim válasza:
Próbáltad azt adni amit ti esztek? Nekem azt jobban elfogadja mint az izetlen püréket. De ha hízott akkor az már jó. ❤️
23/27 A kérdező kommentje:
Igen már csak azt próbálom amit mi eszünk. Ma pl pár kanál hús levest elfogadott.
dec. 2. 14:58
24/27 anonim válasza:
Nagyon szuper, így tovább, csinálj egy kis bolognai spagettit azt tésztával biztosan elfogadja. Csináltam valamelyik nap rakott krumplit. krumpli/tejszín/ sajt, füszerek itt ette szépen. Próbálj vajjal főzni, tejföllel, tejszínnel is nekem a 10 hósom megeszegeti jobban, Kevésbbé sózok de sózok, sótlanul nem eszi meg.
25/27 anonim válasza:
Rakod elé? Kézzel dzsadzsálhatja? Mert volt olyan gyerek itt a faluban, aki etetve nem evett, csak magától.
26/27 A kérdező kommentje:
Igen csinálok tejfölöseket, tejszín. De mindenből csak pár kanál. A tészta felejtős darabosan és turmixolva sem kéri.
Persze elé rakom. Kanalat is kap rajta van a hami kabi. Szét dobálja vagy szét nyomja 🙃
Poharat is kap csal lötyfölgeti a kis kezével.
Az evést nem utánozza le. Csak egy példa. A szobájában tükrös gardrób szekrény van. Ragasztottam rá nekikaracsonyfat. Csengő stb... Maradt pár darab mondom dad játszón vele. Hát látta hogy ragasztom ő is próbálkozik vele. Belepakol ám az autójába ő is belepakol és sorolhatnam. De az evés ivás az felejtős
dec. 3. 01:23
27/27 A kérdező kommentje:
Ja meg igen pici fűszert kap bele. Éppen hogy legyen íze.
Nagyon okos ügyes baba. De tényleg az evés az felejtős
dec. 3. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!