Napi 5-600 ml tápszer elég 11 hónapos babának? Sajnos nem eszik többet és mást sem
Figyelt kérdés
nov. 1. 21:29
11/27 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járunk kérdező, az enyém se eszik.. 3 hónapja 150grammot hizik havonta majd mondják itt az okosok hogy ilyenkor az jó, de látom h a gyerekem 90 miliket iszik meg par kanal szilárdat..
12/27 anonim válasza:
A dietetikus adott pár tanácsot az evésterapeuta is de ha nem eszik akkor nem tudnak helyette enni..
13/27 anonim válasza:
Az orvosok megvárják mig fogy majd akkor teszik infúzióra, másképp nem tudják ők sem etetni ha te sem. :(
14/27 A kérdező kommentje:
Igen evesterapeuta is megvolt. És fogyott is
A kisfiam ma pl 180 ml félálomba azóta semmit és 1 pisi van 12 órája. Holnap orvos mindenképpen
nov. 3. 11:21
16/27 anonim válasza:
Ha gondolod gyere privátba. #11 12 13as voltam. 180ml egész nap? :(
17/27 anonim válasza:
Kell?
Mérlegelni kell ha bizonytalan vagy.
Ha nő a súlya, akkor biztosan elég.
Ha nem változik, akkor mérlegelheteda növelését.
Ha csökken akkor biztosan kevés és emelni kell.
Ilyen egyszerű.
Ha mérlegeled hosszú távú (heti, havi) trendet kell nézni.
Mert különben becsapós: kakilt-pisilt egyet, és hopp, fogyott fél kilót?
Vagy megivott egy üveg tejet, nézd má 5 perc alatt hízott fél kilót?
18/27 anonim válasza:
Vicces vagy utolsó. " emelni kell" emelhetem az adagot ha egyszer a gyerek nem eszi meg...
19/27 A kérdező kommentje:
Hát igen. Hiába akarok én többet adni ha nem eszi meg. Ez nme attól függ. Tömni meg nem lehet
dec. 1. 13:51
20/27 anonim válasza:
Most mi a helyzet kérdező? Egyenlöre sem eszik meg semmit sem? Gyümölcspüré, joghurtot sem ha nem eszi a zöldség püréket? Súlya hogyan alakul? #18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!