Hiv+ vak vagyunk?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,van egy 4 hónapos kislányom.4évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom.a "párom"mint évekkel késöbb kiderült csalt fűvel-fával(prostival is)én közben megtaláltam az igazit,férjhez mentem,terhes lettem.a terhesség előtt picivel pár folt jelent meg a lábamon,vörös-lilák.elmentem bőrgyógyászhoz,ahol azt mondták ne aggódjak,elmúlik,nem múlt,közben teherbe estem nem foglalkoztam vele,de ezek a foltok nem múltak.más tünetem nincs.a picin semmi fura nincs sose szoptattam.(nem volt tejem)csak ezen a héten tudtam meg h ez (ami nálam van)lehet hiv tünet!!!!!!ahogy az ex hűtlenségét se tudtam!Mi van ha a férjem és a kicsi meghal miattam?????magam miatt nem aggódom de ők????????már se enni se aludni nem tudok.szűrésre meg rettegek menni(ha kimondják felér a halállal:((((((ja és a szülés idején is rossz volt a vérképem(alacsony leukocytasz,vérszegénység)már a végletekig nem bírom:(2013. okt. 13. 14:34
41/62 anonim válasza:
ja, nyavalygást abbahagyni, elmenni az eredményért, kész.
43/62 A kérdező kommentje:
a héten megyek.Meggyőztetek.De ugye még élhetek vele pár évet ha így van?és ha kezelnek minket?
2013. okt. 14. 10:50
44/62 anonim válasza:
Hiv+ "veszelyt" jelent a kornyezetere. Biztos vagyok benne, hogy mar tudnal rola ha beteg lennel.
45/62 A kérdező kommentje:
Neked legyen igazad!De tudod,sok ember nagyon sok ideig nem tus róla.Én utána olvastam:elvileg hétköznapi együttélés során NEM jelent veszélyt(pl.nyál útján,közös evés ivás közös wc)sőt még elvileg az orvosok sem javasolják h elmondd magadról,mert akkor megbélyegeznek,hiába nem jelentesz veszélyt félni fognak tőled:(
2013. okt. 14. 11:17
46/62 anonim válasza:
44. vagyok
Igen, tudom milyen rossz. Sajnos a kisfiam autizmussal el, igy mi is szenvedoi vagyunk a negativ diszkriminacionak (meg csaladon belul is).
A testverem volt hasonlo helyzetben. Az exe hivta, hogy az elozo baratnoje hiv+. Hugi azonnal ment szuresre, negativ lett az eredmeny.
Neked is hasonlo jot kivanok!
47/62 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)abban reménykedek h "csak "vmi autoimmunn betegség:(
2013. okt. 14. 13:16
48/62 anonim válasza:
éppen nemrég olvastam, hogy a hiv gyógyszerek ma már annyira korszerűek és jók, hogy nagyon sokáig lehet vele élni. Sőt, azt hiszem afrikai kutatások során kiderült, hogy pl a hiv+ nők kis hányadának lett hiv+ a gyermeke is. Szóval menj el, szerintem biztosan nem leszel az, de jobb tudni.
49/62 anonim válasza:
1000%,hogy nem vagy az.Magadról meg ne állits fel diagnózist,főleg ne internetről.Amúgy nem ugyanaz a személy vagy aki hónapokkal ezelőtt irt még terhesen,hogy lefújja az esküvőt stb mert ő hiv+ azért mert terhességi vizelet tesztjén valamit találtak aminek ő utána nézett interneten s majd felálliotta a saját diagnózisát,hogy hiv +,aztán meg amikor elment dokihoz kiderült,hogy csak gyulladás van a vizeletében:) Pár napja irt,hogy a kislánya 4 hónapos és minden ok velük stb.aztán törölve lett a kérdése:)
50/62 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ugyanaz,de tudom,emlékszem a kérdésre.törölve lett?
2013. okt. 14. 15:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!