Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiv+ vak vagyunk?

Hiv+ vak vagyunk?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,van egy 4 hónapos kislányom.4évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom.a "párom"mint évekkel késöbb kiderült csalt fűvel-fával(prostival is)én közben megtaláltam az igazit,férjhez mentem,terhes lettem.a terhesség előtt picivel pár folt jelent meg a lábamon,vörös-lilák.elmentem bőrgyógyászhoz,ahol azt mondták ne aggódjak,elmúlik,nem múlt,közben teherbe estem nem foglalkoztam vele,de ezek a foltok nem múltak.más tünetem nincs.a picin semmi fura nincs sose szoptattam.(nem volt tejem)csak ezen a héten tudtam meg h ez (ami nálam van)lehet hiv tünet!!!!!!ahogy az ex hűtlenségét se tudtam!Mi van ha a férjem és a kicsi meghal miattam?????magam miatt nem aggódom de ők????????már se enni se aludni nem tudok.szűrésre meg rettegek menni(ha kimondják felér a halállal:((((((ja és a szülés idején is rossz volt a vérképem(alacsony leukocytasz,vérszegénység)már a végletekig nem bírom:(

2013. okt. 13. 14:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne foglalkozz magaddal, ha nem akarsz! De a férjed és a gyereked csak akkor mentheted meg, ha fertőződtek, ha biztosan tudod, mi a helyzet. Húzhatod az időt, ahogy neked tetszik, de ezzel az ő idejüket is húzod! Első körben a saját eredményeid kellenek, mert ha negatív, akkor megnyugodhatsz. Ha csak hisztizni tudsz, akkor nem hiszem, hogy lehet mást mondani: csináld! Szerintem nincs fontosabb a családtagjainknál, én már ott verném az ajtót, hogy mi az eredmény, mert ha pozitív és baj van, a kislányomnak és a férjemnek esélyt kell adnom a kezelésre, mielőbb! Nem érdekelnek a saját félelmeim, ha a családomról van szó. Neked is azt ajánlom, hogy szedd össze magad, mert ez eddig semmi, nem hogy felelős szülői viselkedés!
2013. okt. 13. 17:38
 32/62 anonim ***** válasza:
Én sem értem milyen személyis jogokat sért,én is külföldön élek,na de most nem az a lényeg.Egyik nagyon jó barátom csinált tesztet bőrgyógyásznál,mert ő is félt,hogy hiv +,de neki azt mondták,ha pozitiv egyből értesitik az eredémyről,de természetesen be kell menni az eredményért.Menj be,hiába vársz,nem fog változni semmi.
2013. okt. 13. 17:40
 33/62 A kérdező kommentje:
Sztem sincs fontosabb,csakhogy ezzel összetöröm őket is mivel egy gyógyithatlan betegség¡!!!kioktatást nem kérek,sztem ez kicsit több mint hiszti már megbocsáss.normálisan irtam úgy hiszem,és szerintem míg nem éléd meg amit én(sose legyen igy)addig NEM TUDOD mit hozna ki belőled
2013. okt. 13. 18:31
 34/62 anonim ***** válasza:

a szűrésen, amin voltál, ha lett volna vmi, megkerestek volna, még ha nincs is telefonszámod, szóval majdnem biztos, hogy negatív, de azért menj el megnyugtatni magadat.

visszatérve arra, hogy ki kit csalt, meg hány partner volt előtte, elég egy is, és ne felejtsük, hogy a hpv is legalább ilyen veszélyes és tünetmentes

2013. okt. 13. 19:55
 35/62 A kérdező kommentje:
de hogy értesitettek volna mégis?nem hiszem h ilyen fontos lenne nekik sajna:(hpvs nem vagyok.azt kimutatta volna a terhesség előtt a rákszűrés!
2013. okt. 13. 20:15
 36/62 anonim ***** válasza:

Levélben értesítettek volna hogy fáradj be a meg kell ismételni a vizsgálatot.

Legalább is rám egyszer a frász jött mikor rákszűrés után visszahívást kaptam levélben. Kevés volt a kenet, és ismételni kellett, de ezt persze a doki mondta a levélben annyi volt hogy menjek vissza mert ismételni kell a szűrést!

2013. okt. 13. 20:45
 37/62 A kérdező kommentje:
Ugy tudom rákszuresnel értesitenek csak ennél NEM:(
2013. okt. 13. 21:07
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom már hanyadik vagyok.Én irtam az egyik barátomról.Neki azt mondták,hogy értesitik.Ott voltam,hallottam.De még mindig nem értem,hogy mire a francra vársz és ez az egész miért jó neked.Nem értelek.Attól,hogy itt irunk neked SEMMI nem változik.Ha tényleg fontos lenne a családod már régen léptél volna ez ügyben,mint ahogy más is irta.
2013. okt. 13. 21:17
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, én sem akarlak piszkálni, hidd el, de mit vársz tőlünk? Ha azt tanácsolja valaki, hogy menj el a szűrésre, mert akkor nyugodsz csak meg, akkor azt írod amit... akkor mondjuk azt, hogy nyugi nem vagy az, ne menj sehova szűrésre, mert tökfelesleg, kend a lábadon a foltokat valami krémmel... stb.

Itt bizonygatod, hogy mennyire fontosak a szeretteid- szóval szerinted ha hallgatsz és semmit sem teszel, akkor felelőséggel viselkedsz feléjük?

Az egyetlen megoldás, hogy elmész a szűrésre, visszamész az eredményért, és vagy megtudod, hogy feleslegesen idegeskedtél, vagy azt, hogy beteg vagy- de akkor is tudsz lépni- ahogy írták többen, vannak gyógyszerek. Hisz pont te írtad, hogy a gyerekednek anya kell!!

Szóval?

Sok szerencsét kivánok Neked, és jó egészséget, és negatív teszteredményt!!

Írd meg légyszives mi lett az eredmény, ha elmész a szűrésre. Én szívből drukkolok neked!

2013. okt. 13. 21:22
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem sincs fontosabb,csakhogy ezzel összetöröm őket is mivel egy gyógyithatlan betegség"

Ebből írom a szakdogám, tudom, hogy milyen betegségről beszélünk és arról is, hogy ha nem kezdik meg időben a kezelést, akkor még rosszabbak az esélyeik. Nem kioktatlak, de amennyi oldalt itt teleírtál, már az is a rendelkezésre álló idő pocsékolása volt. Szembe kell vele nézni mielőbb, pont azért, mert súlyos dolog! Attól még ott van, ha ott van, hogy nem veszel róla tudomást!

2013. okt. 13. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!