Hiv+ vak vagyunk?
a szűrésen, amin voltál, ha lett volna vmi, megkerestek volna, még ha nincs is telefonszámod, szóval majdnem biztos, hogy negatív, de azért menj el megnyugtatni magadat.
visszatérve arra, hogy ki kit csalt, meg hány partner volt előtte, elég egy is, és ne felejtsük, hogy a hpv is legalább ilyen veszélyes és tünetmentes
Levélben értesítettek volna hogy fáradj be a meg kell ismételni a vizsgálatot.
Legalább is rám egyszer a frász jött mikor rákszűrés után visszahívást kaptam levélben. Kevés volt a kenet, és ismételni kellett, de ezt persze a doki mondta a levélben annyi volt hogy menjek vissza mert ismételni kell a szűrést!
Kedves Kérdező, én sem akarlak piszkálni, hidd el, de mit vársz tőlünk? Ha azt tanácsolja valaki, hogy menj el a szűrésre, mert akkor nyugodsz csak meg, akkor azt írod amit... akkor mondjuk azt, hogy nyugi nem vagy az, ne menj sehova szűrésre, mert tökfelesleg, kend a lábadon a foltokat valami krémmel... stb.
Itt bizonygatod, hogy mennyire fontosak a szeretteid- szóval szerinted ha hallgatsz és semmit sem teszel, akkor felelőséggel viselkedsz feléjük?
Az egyetlen megoldás, hogy elmész a szűrésre, visszamész az eredményért, és vagy megtudod, hogy feleslegesen idegeskedtél, vagy azt, hogy beteg vagy- de akkor is tudsz lépni- ahogy írták többen, vannak gyógyszerek. Hisz pont te írtad, hogy a gyerekednek anya kell!!
Szóval?
Sok szerencsét kivánok Neked, és jó egészséget, és negatív teszteredményt!!
Írd meg légyszives mi lett az eredmény, ha elmész a szűrésre. Én szívből drukkolok neked!
"Sztem sincs fontosabb,csakhogy ezzel összetöröm őket is mivel egy gyógyithatlan betegség"
Ebből írom a szakdogám, tudom, hogy milyen betegségről beszélünk és arról is, hogy ha nem kezdik meg időben a kezelést, akkor még rosszabbak az esélyeik. Nem kioktatlak, de amennyi oldalt itt teleírtál, már az is a rendelkezésre álló idő pocsékolása volt. Szembe kell vele nézni mielőbb, pont azért, mert súlyos dolog! Attól még ott van, ha ott van, hogy nem veszel róla tudomást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!