Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiv+ vak vagyunk?

Hiv+ vak vagyunk?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,van egy 4 hónapos kislányom.4évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom.a "párom"mint évekkel késöbb kiderült csalt fűvel-fával(prostival is)én közben megtaláltam az igazit,férjhez mentem,terhes lettem.a terhesség előtt picivel pár folt jelent meg a lábamon,vörös-lilák.elmentem bőrgyógyászhoz,ahol azt mondták ne aggódjak,elmúlik,nem múlt,közben teherbe estem nem foglalkoztam vele,de ezek a foltok nem múltak.más tünetem nincs.a picin semmi fura nincs sose szoptattam.(nem volt tejem)csak ezen a héten tudtam meg h ez (ami nálam van)lehet hiv tünet!!!!!!ahogy az ex hűtlenségét se tudtam!Mi van ha a férjem és a kicsi meghal miattam?????magam miatt nem aggódom de ők????????már se enni se aludni nem tudok.szűrésre meg rettegek menni(ha kimondják felér a halállal:((((((ja és a szülés idején is rossz volt a vérképem(alacsony leukocytasz,vérszegénység)már a végletekig nem bírom:(

2013. okt. 13. 14:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
Azért nagyon rossz dolognak tartom, hogy nem szűrik terhesség alatt. Olvastam valahol, hogy fertőzött anyának lehet egészséges gyereke, csak szoptatással tudja megfertőzni. Tegyük fel bárki fertőzött (nem rá értem kérdező, akármelyikünk lehet az, akinek volt korábban partnere, vagy épp a partnerünknek volt fertőzött nője) szóval megúszhatná a baba, de nem szűrik, miért nem????? Csak aki anyatejleadó, azt vizsgálják ezerrel.
2013. okt. 13. 15:34
 22/62 A kérdező kommentje:
Megpróbálom összevakarni magam(elmenni vagyis inkább visszamenni)mondjuk a légkör ami ott van sem segíti elő iszonyú durvák velem.pedig nem csináltam semmit nem vagyok prosti,nem volt 10000partnerem(vagyis:összesen 2 volt)és mégis az a lekezelés...no mondjuk ez legyen a legkevesebb:(
2013. okt. 13. 15:40
 23/62 A kérdező kommentje:
aki priviben írt annak köszönöm szépen:)
2013. okt. 13. 15:42
 24/62 A kérdező kommentje:
Hát igen.ja és ráadásul a sebeim is nehezen gyógyulnak egy ideje:/hát igen,csináltatni kellett vna teresség alatt/előtt tewszte.dew hát ki gondol erre???
2013. okt. 13. 15:44
 25/62 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem csinálnak hiv tesztet terheseknél?Nálunk kötelező első vérvételnél.
2013. okt. 13. 16:06
 26/62 A kérdező kommentje:
Nekem biztos hogy nem csináltak,s ha jól tudom,nem is tehetik,mivel személyiségi jogot sért(pedig-most,h ezt gondolom igen utánanéztem a témának,és szinte teljesen kiküszöbölhető hogy baj történjen!):(
2013. okt. 13. 16:28
 27/62 anonim ***** válasza:
Az ÁNTSZ-ekben van ingyenes anonim szűrés. Nem kell a bőrgyógyra menned az STD szakrendelésre.
2013. okt. 13. 17:08
 28/62 A kérdező kommentje:
tudom,egy kedves válaszoló megírta priviben:(de már ott elvileg megvan az eredményem,csak érte kellene mennem
2013. okt. 13. 17:13
 29/62 anonim ***** válasza:
Szemelyisegi jogokat sert? En kulfoldon vagyok, es az elso rurinvizsgalatok egyike, pedig itt a szemelyisegi jogokkal nagyon ovatosak. Amugy, ha csinaltattal tesztet es pozitiv, gondolom ertesitettek volna. Nem tudom, nem ertem mi megy Magyarorszagon, itt azonnal felhivnak es behivnak ha egyik vagy masik teszteredmeny rossz, remelem, otthon is. Ha meg nem, akkor meg menj utana, ezt minel elobb kezeltetni kell ha esetleg pozitiv, nehogy tul keso legyen!
2013. okt. 13. 17:26
 30/62 A kérdező kommentje:
pedig itt így van,sajnos,ez Magyarország.Nem emlékszem,hogy telefonszámot kértek volna.:(értem én hogxy menjek utána leírta már mindenki,csak megtenni nem olyan könnyű,sajnos
2013. okt. 13. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!