Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok már a "természetes...

Hallottatok már a "természetes csecsemőhigiéniáról"? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Azért érdekelnek a válaszok, mert számomra meglepő módon a környezetemben sem a védőnők, sem a gyerekorvosok, sem az anyukák nem hallottak még róla, viszont az első meglepődés után szinte mindenki érdeklődve, nyitottan reagál rá, és sokat is kérdeznek ezzel az egésszel kapcsolatban.

Itt egy kis összefoglaló: [link]

itt meg egy szuper blog, rengeteg infóval erről a témáról is: [link]

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy csak itt vidéken nincs a köztudatban a dolog, vagy nagyobb városokban, esetleg Bp-en is fehér hollók az EC-s családok.

2012. nov. 12. 22:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Azért köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat. Én is hallottam és olvastam erről korábban, de nem vagyok elájulva tőle. Vannak helyek, ahol használható, de kevés ilyen van. Ahol kombinálni kell a pelenkával, ott már nem arról van szó, amit linkeltél.
2013. aug. 7. 16:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!