Megfázás, orrcsepp, "természetes antibiotikum"? Többi lent!
Két éves kisfiammal megkezdtük a bölcsi beszoktatást,két hete náthás...voltunk orvosnál:reakció:-ez teljesen természetes a beszoktatás alatt,mondtam,hogy kezd sárgás lenni az orrváladék: erre kapott antibiotikumos orrcseppet, hurutoldónak Prospan-t. Torka,tüdeje rendben!
Az orrcsepp beadás kétemberes,és sír előtte,közben utána...szerintetek így van hatása???
Gondoltam valami természetes antibiotikumra:aloe vera, grapefruit-magcsepp, kakukkfű, propolisz, fokhagyma, vöröshagyma stb.
Van valaki,aki ezekből használ valamit,és hogyan?????
Köszönöm a válaszaitokat!
Ezekből párat nem is ismerek, no meg patikusnak , "homeopatának" kéne lenni, h mit mivel, milyen arányban?
Én inkább másik antibiotikumot kérnék. Nekünk sose adott orrspry-s antibiotikumot a dokink, csak ezt az "összerázósat". Ezt se volt könnyű beadni neki, de legalább ha bement, nem jött ki.
mi is használtuk ezt az orrcseppet és nekünk nagyon bejött!
úgy adtam be, hogy leültem nagy terpeszbe, befektettem a lábam közé. összezártam a lábam amennyire tudtam, így a vállai a combom alatt volt és a combommal fogtam a fejét, így kapálózni sem tudott, pár pillanat az egész.
azonkívül calcimusc naponta 2x felet és cebiont, cion miltivitamint adtam neki, hamar meggyógyult!
jobbulást!
Ugyanezekkel a tünetekkel vittem a 3 éves fiamat a doktornőhöz: 1 hete folyt az orra, már elég sűrű volt a váladék. Hőemelkedés, láz nem volt. Állandóan fújni kellett az orrát, megvizsgálta a doktornő, a tüdeje, torka teljesen ok volt. Azt mondta, antibiotikumra nincs szükség, ajánlja a Sinupret cseppet. Eddig Nasivin Sanfttal fújtam be neki, de nulla eredménnyel. A dokinő is mondta, ez nem elég.
Adom neki a cseppet, naponta 2x20-at, annyi, hogy 4 napja tökre felgyorsította a folyamatot: még több váladék, még több orrfújás. Ma már nem volt az a brutál mennyiség, holnap reggel adom neki az utolsó dózist, és reményeim szerint kedden már viszem oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!