Hallottatok már a "természetes csecsemőhigiéniáról"? Mi a véleményetek róla?
Azért érdekelnek a válaszok, mert számomra meglepő módon a környezetemben sem a védőnők, sem a gyerekorvosok, sem az anyukák nem hallottak még róla, viszont az első meglepődés után szinte mindenki érdeklődve, nyitottan reagál rá, és sokat is kérdeznek ezzel az egésszel kapcsolatban.
Itt egy kis összefoglaló: [link]
itt meg egy szuper blog, rengeteg infóval erről a témáról is: [link]
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy csak itt vidéken nincs a köztudatban a dolog, vagy nagyobb városokban, esetleg Bp-en is fehér hollók az EC-s családok.
Belegondoltál,hogy mennyit kell takarítani a "ráhangolódás időszakában" szülés után 5 nappal?
Ezt Afrikában tudom elképzelni,mikor az anyukák olyan feszülten figyelik a babák jelzéseit,hogy még azt sem veszik észre,hogy a légy belemászik az orrukba.
Amúgysem vagyok híve a gyerek aludjon a szülők közt dolognak,de annak,hogy anyuka együtt aludjon a gyerekkel,apuka meg le van tojva (bár ha a baba a szülők közt alszik,akkor ez nem csak átvitt értelemben igaz :D),hát mégúgysem. Sajnos meg kéne sokaknak tanulniuk,hogy nem a gyerek kéne,hogy parancsoljon a szülőknek,mert ez semmihez nem vezet.
És lehet lepontozni!
Ó, egy védőnő! Köszönöm, hogy válaszoltál! Csak kíváncsiságból kérdezem: esetleg a kismamáidnak is meg szoktad említeni? Az én védőnőm pl tőlem hallotta/látta/tapasztalta, és már mesélte tovább a kolléganőjének meg egy peluskiütéses baba anyukájának. :)
Harmadik válaszolónak: igen, tudom mivel jár, 7 hónapos a lányom. :)
Második: nem az a lényeg, hogy 100%-ban minden pisit-kakit elkapjál. A hangsúly a kommunikáción van. :)
Köszönöm, és várom a többi hozzászólást is.
Figyelmetlen voltam, védőnő hallgató vagy még. :)
ötödik: miért gondolod, hogy a gyerek "parancsol"? Nem értem ezt a provokatív hangnemet, szerintem én teljesen normálisan tettem fel a kérdést.
Nem akarok vitát szítani, tényleg érdekelnek a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!