Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?
Sziasztok!A nagymamám sokáig (3,5 éves koráig) szoptatta az anyukámat.Leszoktatásképpen erős pirospaprikával,fokhagymával,ecettel és még ezerféle szörnyűséggel kente be a bimbóját,csakhogy anyukám ne cicizzen.Ezeket jótanácsként nekem is elmondta,ha esetleg ilyen helyzetbe kerülnék.
Nagyon érdekes dolgokat írtatok :) mennyi butaság,áááá...
Na meg valami okossag eszembe jutott.
Szinten anyos "agyabol" :
A kislanyom sokszor elalszik eves kozben 5-10 percre, de utanna szepen eszik tovabb.
Anyos szerit huzzam meg a hajat vagy fogjam be az orrat es felebred.
A citrom levet O is tanacsolta csuklasra es O CSINALTA IS.
A palinkazat sem viccbol mondta :S
Es a legdurvabb amit mondott, hogy 2-3 eves koratol idonkent meg kell verni a gyereket, hogy megtanulja, hogy tisztelni a szuleit!!!
En nem ertem a dolgot, mert en 1 kezemen meg tudom szamolni hanyszor kaptam ki (azt is kamasz korban, mert nagy volt a szam :D ), megis imadom es tisztelem a szuleim.
Buszken meselte, hogy nagyon sok fakanalat eltort a ferjem megverese kozben.
Valaki irta, hogy orul, hogy tulelte a gyerekkorat.....na en igy vagyok a ferjemmel!! Kesz CSODA hogy el!
a kismacskas
Anyós:
2 hónapos csak anyatejes babámnak miért nem kemény a széklete?? Biztos valami baja van....
Azert fura, hogy mennyire egyforma baromsagokat mondanak az emberek :)
Este elmeseltem a ferjemnek az utazoagyat....kar, hogy nem fotoztam le az arcat :)
Kedves utolso: nekem meg azt mondtak, hogy nem adhatok akkor sem enni a babamnak 3 oranal hamarabb ha sir mert ehes....
Jajj egyre tobb informaciom lesz a helyes gyereknevelesrol.
Ha mindet betartom amit itt irtatok anyosom ujra szeretni fog :D
a kismacskas :)
Barátnőm mondta: ha megsérülök a várandósság alatt, a gyereken is ugyanaz a sérülés lesz...
És igen, hagyjam sírni, hagy erősödjön!
Itt olvastam, hogy egy védőnő azt tanácsolta, a 2 hetes(!) babának nem szabad éjjel enni adni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!