Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb badarság,...

Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az, amikor anyuKám azt mondta, szoptatás előtt tegyek meleg takarót a mellemre, mert a gyerek azért köhög, mert hideg az anyatejem...
2009. júl. 28. 10:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:
91%

Belesül? Mi ez a gyerek, egy kályha? :D :D :D

Amúgy az a szomorú, hogy vannak olyanok, akik ezeket komolyan veszik és betartják (pl. itassuk fél liter vízzel naponta az anyatejes babákat, még ha erőltetni is kell). Nagyon sok buta ember van, és sajnos jut belőlük ide is.

2010. júl. 19. 22:41
 112/128 anonim ***** válasza:
91%

Az én anyósom egyszer faggatott, hogy a tesóm szoptatja-e még a 10 hónapos kislányát. Mondtam, hogy igen. Erre elmosolyodott, és egy nahát kíséretében közölte, hogy érdekes, náluk ez sosem volt szokás.:D Most biztos gondolja magában, hogy családi vonás, mert a 7 hónapos kisfiam még főleg szopizik. Ugyanő egyszer pelenkázásnál megkérdezte, hogy mindig ilyen híg-e a kisfiam kakija. Mondtam, hogy igen, de azért megkérdeztem, hogy mégis milyennek kéne lennie szerinte. Erre persze nem tudott válaszolni.

Egyébként nagyon jó kis sztorikat írtatok, könnyesre röhögtem magam többször is, igaz, több felvonásban olvastam el, de sikerült felvidítanotok.;.)

2010. júl. 19. 22:55
 113/128 anonim ***** válasza:
100%

Neeee...

Nagyon jókkal bővítettétek, a nyállal kenegetőstől majdnem leestem az ágyról...

A hajas dolgokban kételkedőknek: a babám haját egy éves koráig 3x vágtuk, most 16 hónapos, és szépséges dús haja van, nem lett beteg tőle, nem hullott ki, sőt még vissza is nő...:)))

2010. júl. 20. 00:10
 114/128 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Mikor terhes voltam, anyosom es a ferjem nem engedtek, hogy macskahoz vagy kutyahoz erjek, mert szorosen szuletik a gyerek. Ne csodalkozzak el semmi csunya emberen ne nezzek olyan hireket a tv-ben amiben szornyuseg van, mert betegen szuletik a baba...mikor megszuletett: ne engedjem tukorbe nezni mert: 1. nema lesz (anyum); 2.meghal (anyos). Miert nem adok neki inni? szegeny kiszarad (anyatejes volt es csak hasfajos koraban kapott keves teat), aztan 6 hos koruli volt talan, mar nem emlekszem pontosan, hogy ne adjak mar neki anyatejet mert mar nagy baba, nincs ra szuksege, inkabb tartsunk kecsket annak egeszsegeseb a teje( ferjem nagymamaja). Meg a hzzataplals miatt kaptam sokat, miert nem kezdem el 6 hetesen a gyumolcsleveket bevezetni, miert nem adok neki mar enni rendes kajat, 4 hosan anyos ki volt akadva, hogy a szomszedasszonya unokaja mar abban a korban kapott bananos turot... Meg nalunk is volt bajuk, hogy pirosat kossek ra de legalabb a kisagyara. Ne vigyuk sehova mielott meg nem kereszteljuk..
2010. júl. 20. 00:16
 115/128 anonim ***** válasza:
100%

hat csuda jokat kacagtam.na leirom en is amit a deditol kaptam jotanacskent mert h ezelot 60 evvel ok igy csinaltak:a baba parnaja ala bibliat tegyek(megjegyzem nem is aludt parnan ne meg a biblia milyen vastag)es piros kotot a labara v kezere es egy ollot melle (meg mit ne h belforduljon az olloba).

mar 1 het utan adhatok teat mezzel v cukorral de ha nem kell neki akkor legalabb kutvizet adjak neki ami ugy tele van nitratokkal meg bacikkal .kossem osze a labat meg a kezet polyaa szorosan es ha sir is hagyjam mert erosodik a tudeje.

szomszedtol meg h a babanak nyugalomra van szuksege ezert tegyem korbe a kisagyat h ne lasson ki onnan es mi se menjunk be hozza mas szobaba legyen kulon es csak etetni meg pelenkazni menjunk kulonben faradt zsimbes lesz o is igy csinalta es hat az eredmeny 3 evesen jelentkezett a kisfianal aki meg nem beszelt mert beszedet ritkan hallot es nem volt honnan a beszedfejlodes kialakuljon.

na meg tehetem labra mar 6 hosan h edzodjon ultetni is lehetne mar 4 hosan nem baj az se ha kidol igy tanul ulni.hat ha jol belegondolok ha betartottam volna az osszes jo tanacsot akkor most 2 gyerekes anyka lennek akinek mar a temetobe pihennek a gyerekei de szerencsere nem tartottam be ezeket es meg mindig elnek es szep egeszsegesek.

2010. júl. 20. 00:49
 116/128 A kérdező kommentje:
Köszi a rengeteg hozzászólást, hát lassan én már nem is találom olyan viccesnek ezeket! Mi minden van az emberek fejében.....
2010. júl. 20. 10:01
 117/128 anonim ***** válasza:
85%

Mostmár én sem találom viccesnek... mert ha valakik tényleg ilyeneket csináltak a gyerekükkel az kegyetlenség... méghogy külön szobában elzárva a gyereket és csak etetésre menjenek be?....

Nekem sogornőm anyukája mondta hogy hagyjuk a 10 hónapos babámat egyedül játszani a nagyobb rokon gyerekekkel 5-6-8 évesek, ne avatkozzunk bele majd ő kiharcolja magának amit akar... mondanom sem kell hogy ha nem figyelnénk oda már müanyag gyöngyel etették volna, a lábait kezeit összekötötték volna spárgával, ráültek volna a hátára amikor mászik stb... de biztos én vagyok túl érzékeny :)...

hát

2010. júl. 23. 12:09
 118/128 anonim ***** válasza:
37%
.
2011. júl. 1. 21:17
 119/128 anonim ***** válasza:
77%
:D
2011. júl. 3. 10:28
 120/128 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem ezt a 11oldalt el kell olvasnom:)
2012. ápr. 30. 09:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!